poczekaj ok dwa tygodnie,moze cos da rade zrobic:)Teraz nagrywam kolejny rodzynek:)
Printable View
poczekaj ok dwa tygodnie,moze cos da rade zrobic:)Teraz nagrywam kolejny rodzynek:)
Po długich, niestety nie udanych negocjacjach z miśkiem udało mi się dorwać w dobrych pieniądzach nowe rondelki 18 5x110 :) jeszcze tylko blaszki alfy i wiosno przybywaj :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/01/174.jpg
Tylko bez takich.co znaczy nie udanych.? Człowieku pol roku meczyles mnie z tymi felgami.raz przez teł juz je zaklepywales i kazałeś pakować.pozniej wiecznie krecies nosem.zreszta widać w tym temacie jaki byłeś zdecydowany.a ze felgi się sprzedały i klijent bardzo zadowolony to tylko się cieszyć,ze jednak ktos inny je kupił.no i oczywiście za lepsze pieniądze bez marudzenia:) a cenę jaka odembue dostałeś z odb osobistym pozostawiam do indywidualnej oceny.1300 zł.i z czego tu jeszcze negocjowac:)
Nigdy nie powiedziałem ci że masz je pakować :D i się nie spinaj. A to że byłem nie zdecydowany to prawda. Nadal nie jestem :D co z tego że rondell jest świetny jak zobaczę felgi z Ti i jest koniec :) zakochany :P
Ale kupiłem rondelka bo 18 repliki używane nie osiągalne a na takie nowe mnie nie stać.
Przez teł była taka gadka.I nie pisz ze negocjacje się nie powiodły.A jeśli się nie powiodły to napewno nie z mojej winy.Wiec warto coś takiego dopisać bo właśnie ta kwestia podniosła mi ciśnienie.
Negocjacje z miśkiem się nie powiodły z mojej winy ponieważ za chugo nie wiedziałem czego chcę i cena do mnie nie przemawiała :) przepraszam że zapomniałem o tym napisać ;)
Ja tym razem podpowiadam cos takiego 5x110 et 33 sredn centr 65 srednica 18 cali opona 225 45 18
Misiek a masz półksiężyce czarne 18 te ze zdjęcia w avatarze Twoim ?
Ernescie drogi te z mojego avataru to 19:) i sa grafitowe:)mialy sie sprzedac i mialy wpasc ori TI ale niestety jak to w zyciu czsem plany sie zmieniaja i pewnie zostaną u mnie,tanie nie są wiec nie mam pretensji:)
ale mam takie