Wymyłem wszystkie drzwi, bagażnik oraz pomalowałem zaciski.
Załącznik 70000Załącznik 70001Załącznik 70002
Printable View
Wymyłem wszystkie drzwi, bagażnik oraz pomalowałem zaciski.
Załącznik 70000Załącznik 70001Załącznik 70002
przyciemniane szybki z tyłu
wymiana akumulatora na nowy
wymiana wtryskiwaczy LPG na HANA
i założenie tylnego tłumika SUPERSPRINT
moja przeszła wczoraj wzorcowa przegląd:) aczkolwiek okazało się że mam luz na tylnym łączniku stabilizatora, dziwne bo nic nie stuka podczas jazdy :P
Wczoraj wymieniałem atrapę z przodu, wycieraczki i wyczyściłem kawałek silnika (resztę trzeba będzie porządnie na myjce lub/i kanale).
Do zrobienia (jak będzie ładniejsza pogoda, bo nie będę taplał się w błocie :P) jest podgrzewanie tylnej szyby, wymiana węża od wspomagania, umycie auta z zewnątrz, poodkurzanie wewnątrz, wyczyszczenie deski rozdzielczej, wypranie foteli i czyszczenie skóry.
Moja została umówiona na wymianę linek hamulcowych na piątek, lewa już stoi w miejscu.Strach zaciągać ręczny,żeby nie zerwać;)
A mi przyszły dywaniki gumowe....w końcu idzie jesień a moje dywaniki beżowe troszke by sie zniszczyły. Niestety straciłą na uroku ale myslalem ze bedzie gorzej.
Kolego gdzie zaopatrzyłeś się w dywaniki gumowe?? szukam jakiegos sprawdzonego sprzedawcy. Chodzi o dywaniki gumowe do 159.
Trzeba było troszkę załatać lekko rdzewiejące nadkole z tyłu no i okazało się, że mam spręzyny obniżające H&R :D
-35mm, wiedziałem, że alfa stoi jakoś niżej niż inne, ale wcześniej nie dostrzegłem oznaczeń. Z przodu pewnie jest ten sam zestaw, znając życie.
I tu pytanie, skąd się wzięły u mnie listwy z kierunkami od Eibacha, skoro sprężyny są H&R;p bo drogie były jak cholera za nowości, opłacało się je kupić w komplecie ze sprężynami właśnie...
Dziś znalazłem chwilkę aby nagrać jak Gada Supersprint;p
http://www.youtube.com/watch?v=mH3LUN0ICsk
Opłacało sie kupić;p
Wrzuciłem osłone pod silnik. Umyłem, na szyby położona powłoka hydrofobowa ;) Jeszcze tylko wycieraczki kupić i można jeżdzic