A to wiem tylko ze z podkarpacia zmienili wczoraj wyjazd o pół godziny wcześniej.
Printable View
A to wiem tylko ze z podkarpacia zmienili wczoraj wyjazd o pół godziny wcześniej.
Ostateczna wersja następująca: wyjazd wiadomo 1 Maja, Stacja Arge ( Wielogłowy), zbieramy się 4:15 wyjazd 4:30, i grupa NS jedzie sama bez Rzeszowa i innych miejscowości
Czesc wszystkim,
Wiem, że to pytanie już kiedyś padło, ale pilnie poszukuje mechanika albo kogoś kto poprostu potrafi sprawdzić parę pierdolek -
Odebrałam auto z serwisu z (prawdopodobnie) odlaczonym przelacznikiem świateł awaryjnych i nieopuszczajaca się szyba...
"fachowcy" z super serwisu mieli problem z założeniem mieszka lewarka, więc do nich z trzecią już reklamacja nie wrócę...
Będę wdzięczna za info
Pozdrawiam
Można wiedzieć cóż to za wspaniały serwis aby omijać.
a to już mam 2 takie super serwisy. Wikar - wiem, że salon forda bla bla bla, ale samochod zepsul się w poblizu - trzymali go 3 miesiące, mimo mojego ponaglania, po czym kiedy chciałam samochod odebrac nawet go nie poznałam - był tak zdewastowany, brakowało części, nawet dywaniki były pociete a samo auto - miało problem aby w ogóle odpalić. Po reklamacji coprawda rzeczy w cudowny sposób się znalazły ale mechanicy meczyli się godzinę aby założyć mieszek...
drugi superserwis nazywa sie "Piero Auto", na nawojowskiej - Miał wymienić sprzęgło i komputer pokladowy - policzyl sobie 2 tysiące a nastepnego dnia okazalo sie ze nie wymienil niczego.
Napewno zaraz ktos mnie tu wyśmieje jakich partaczy wybieram do napraw - w Sączu mieszkam od kilku miesiecy, niestety nie znam żadnych warsztatów.
Ja obecnie mam 4tą alfa w przeciągu 5 lat i od poczatku serwisuje i naprawiam u motosowy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Próbowałem kiedyś polecanego Tomka KrK z Krakowa ale porażka nie polecam. Wymienili mi część na używaną nie mówiąc o tym a usterka nie została w ogóle usunięta i przestałem eksperymentować i serwisuje u motosowy.
Czemu chcecie być tam na 7 rano jak rejestracja jest do 10 godziny?
No wyjazd o 5.30 był całkiem optymalny, ale jak dzisiaj przeczytałem że godzinę wcześniej to oslablem.