Dalej uważam, że np. odpuszczenie małej szybki przy słupku C (zostawienie jednej tafli, jak w Ghibli) zmieniłoby odbiór samochodu, a raczej nie miałoby wpływu na to, jak Giulia jeździ...
Printable View
Dalej uważam, że np. odpuszczenie małej szybki przy słupku C (zostawienie jednej tafli, jak w Ghibli) zmieniłoby odbiór samochodu, a raczej nie miałoby wpływu na to, jak Giulia jeździ...
^^^ Gdyby wsadzili do niej V8 od Ferrari, tak jak planowano, to by faktycznie była rakieta :) szkoda, że się tak nie stało.
Nie znam się na motoryzacji, ale tego to już nawet ja, laik nie dam sobie wmówić. Z całą pewnością dałoby się zaproponować inne reflektory z przodu i lampy z tyłu - coś co by z automatu wyróżniło samochód.
- - - Updated - - -
Pełna zgoda. Nic dodać, nic ująć.
... ale przecież taki był plan. Wstawić 4,2V8 od Ferrari. Ponoć nie mogli go upakować, choć ostatecznie im się to udało.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=180942&stc=1
Program zarzucono przez kryzys.
I gdzie tu niby jest to V8?
Pewnie, ale w tej chwili każdy tutaj jedzie na domysłach. Na żywo auto widziało tylko kilka osób z forum i chyba wszystkim im Giulia się bardzo podobała i mówili, że wygląda jeszcze lepiej niż na obrazkach, reszta natomiast wnioski wysuwa tylko na podstawie zdjęć.
Dlaczego więc nie można się zachwycać nad autem tylko trzeba żalić, że to słupek nie taki, że lampa nie taka?! :)
Dla mnie to nieistotne szczegóły w porównaniu z postępem jaki zrobili w napędzie i prowadzeniu. I jestem skory im wybaczyć te niedociągnięcia, jeśli rzeczywiście auto będzie się tak prowadziło jak zapowiadają bo tutaj jest właśnie przełom, a nie w designie.