Pozdrawiam brere, która mignęła mi wczoraj ok godz. 17.45 na skrzyżowaniu z Radlin 2 - Wodzisław - Rybnik. Jechałem w kierunku Rybnika, brerka wyjeżdżała z Radlin 2.
Printable View
Pozdrawiam brere, która mignęła mi wczoraj ok godz. 17.45 na skrzyżowaniu z Radlin 2 - Wodzisław - Rybnik. Jechałem w kierunku Rybnika, brerka wyjeżdżała z Radlin 2.
pozdro dla kierownika srebrnej 166 SBE widzianej dziś w DG na Mickiewicza obok cmentarza ok godz 16
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 parkującej na XXX-lecia w Wodzisławiu(od strony Matuszczyka):cool:oraz kierowniczkę wiśniowej 156 którą mijałem na 26 Marca-pomachane i nieodmachane (pani patrzała się na mnie jak komornik na szafę):D
ja ciebie tez mijałem po drodze :) na chodniku na 26marca :D
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na blachach SJ :) widzianej wczoraj na Kostuchnie (moja to czarna 156, która jechała za Tobą i skręciła w lewo :))
No i Hans też będzie Ci pozdrawiaj :) to ten, który pojechał za Tobą w prawo i Cie wyprzedził :)
Żeby nie było to NIE ścigaliśmy się kto będzie pierwszy na Tauzenie ;D (ja wygrałem :D)
własnie chciałem pozdrowić wczorajsza AR 147 na blachach SJ Kostuchna :D tak tak Paweł szkoda ze ja na zimnym silniku i z kumpelą w aucie :P*
na zimnym silniku z kumpelą ??
hmmmmmmmmmmmm
a co było ciepłe to wstyd pytać :lol:
A co ja niby miałem rozgrzany silnik? i sam jechałem? :)
ale ok :P przecież się nie ścigaliśmy :)
bocian Ty zoboczuchu !!!! tak własnie nie ścigalismy sie a wczoraj jeszcze widziana 147 na chorzowskiej na ramkach :D