-
Piszę się na : kolor koszulki - czarna lub czerwona
kolor nadruku - biały
męska XXL
szt. 1
wszywka z boku ,wzór taki jak pokazał Tomek(tomaz)
-
Rigidigi dam Ci rade, czsu zostalo w ch* malo, iwec nie dawaj wyboru. Wybierz kolor, rodzaj nadruku itp i wtedy kto bierze, bo tak to bedzie masakra. Przerabialem 2 razy juz temat takich gadzetow na innym forum.
-
Piszemy się na:
kolor koszulki: navy (granatowy) ...ewentualnie czarny lub biały
kolor nadruku: biały ...ewentualnie granatowy przy białej
wszywka z boku
męska L
damska M
te ewentualności to jakby nie wyszło z granatem ;)
-
Dla mnie biała XL reszta obojętna. Jeżeli białych będzie mniej niż 10 to i tak jakąś wezmę których będzie najwięcej.
Do niedzieli musimy zebrać chętnych żeby rigidigi mógł w poniedziałek złożyć zamówienie. Nie ma się co memłać. Do tego czasu musimy dojść do porozumienia odnośnie koloru i ewentualnie czy będą męskie i damskie (min 10 szt.) czy same męskie i w jakim kolorze. Od razu uprzedzam że marne szanse są na dwa kolory. Raczej wyciągniemy "średnią" i będzie trzeba się z tym pogodzić. Rozsyłam dodatkowo PW żeby zagęścić ruchy. Kto nie wykaże refleksu i się nie dopasuje to "sorry memory".
-
Ja poproszę sztuka jedna dla mnie L biała. A czy Albert będzie chciał to się dowiem.
-
Jak beda czarne lub granatowe lub jakies ciemne z bialym nadrukiem to wezme meska xl...za kolory biale lub czerwone dziekuje postoje :)
-
biala lub czarna, rozmiar podam później :)
-
Ja XL, kolor nadruk wsio rybka byle ładne ;)
-
To ja zamawiam męska XXL - 1 szt. , damska M - 2 szt. i XL - 1 szt.
kolor biały nadruk czarny
-
Ja chce czerwoną męską L z białym napisem i metką z boku Do tego damską czerwoną XL z białym napisem i metką z boku.