Nie cos tylko oszczędzić xenony.
Printable View
Nie cos tylko oszczędzić xenony.
Kiepsko to wygląda.
o fuj.Sciagaj to;)
Ludziska potrzebuje fachowej pomocy . Do mojej 159SW chce założyć jedynie słuszne dzienne firmy Osram z aukcji http://allegro.pl/osram-led-drl-fog-...646352157.html chciałbym wiedzieć czy zmieszczą się zamiast halogenów oraz czy bez przeszkód da się je zamontować , czy też trzeba robić/zmieniać dodatkowo jakieś mocowania . Być może ktoś ma i wrzuciłby fotkę lub link do stronki z zamontowanymi , może jakiś film ???
właśnie czytałem ale kolego ze zrozumieniem ty czytaj .... potrzebuje znać wymiary oraz film lub foto . A tego niestety nie ma w całym temacie . Więc może opowiedzą się ci co potrafią mi pomóc bo jeszcze 17 dni do końca aukcji a mnie nie chce się rozbierać osłony silnika aby zmierzyć i oglądnąć mocowanie
Nie śledze tematu post po poście więć chyba zrozumiałe że odesłałem Ci do kilku stron wcześniej bo ktoś wspominał o tych dziennych -bo jak dal mnie to tysiak wyrzucony w błoto,ale to moje odczucie. Do zdemontowania i obejrzenia mocowań nie musisz demontować osłony wystarczy zdjąć kratke plastikową koło halogenu,podwarzyć ją delikatnie i wyskoczy:)
fajnie, to mi zdecydowanie pomoże gdyby nikt się nie opowiedział co do wymiarów . Ślęczę już 3 godzinę na Yo....be i na Allibaba nie wspomnę o Allegro. W każdym razie dzięki
rano spróbuję zdjąć kratkę
jak jeszcze potrzebujesz te wymiary t na jutro mogę wrzucić Ci fotkę z wymiarami
dajcie znac jak to wyszlo z tymi osramami 2w1 ... wygląda bardzo ciekawie ...