-
Cytat:
Napisał
Belfer
Cywilna wersja:
Jakoś tak dziwnie Stelvio wygląda na tych dwóch zdjęciach. Dziwnie albo po prostu źle? :(
Ten pierwszy i tak lepiej, tylko felunek jakiś mały się wydaje i ten dziwny czarny plastik na nadkolu.
Natomiast w drugim przypadku ten tył jakiś taki słaby wyszedł. :/ Zderzak i klapa wydają się dziwnie pomarszczone, dyfuzorek srebrny komicznie się prezentuje. :p
-
1 załącznik(i)
-
No całkiem całkiem wyszła nowa Alfa. Ciekawe jak prezentować będą się ceny. Jak dla mnie to troche napompowana Giulia ale ale bardzo mi się podoba.
-
wiesz, takie są tryndy:) pompuje się bazowe modele, żeby tworzyły "stylistyczną rodzinę". Trudno o ładnego suva: wynika to choćby z wymuszonych gabarytów, to są takie jeżdzące beczki na wino:) Stelvio korzystnie się wyróżnia, mimo, że owszem, jest napompowaną Giulią:)
-
A mi się na przykład wiele SUVów podoba, ale Stelvio mnie nie porywa, uważam, że dało się to zrobić lepiej( i tutaj nie mówię, że ja bym zaprojektował to auto ładniejszym, bo znając życie zaraz pojawi się post, typu "to zrób ładniejszy, skoro jesteś taki mądry...."), za to Giulia mi się podoba. A z ładnych SUVów, to jak na razie w kręgu marek premium wygrywa widelec Levante*
*oczywiście moim zdaniem, co by zaraz nie było postów, że rzecz jasna się mylę :P
Abstrahując już od tego, że Stelvio mnie 'dizajnem' nie porywa, i że w sumie to wolałbym żeby SUVów Alfa nie produkowała, to mam nadzieję, że będzie się sprzedawał powyżej oczekiwań włodarzy marki, bo to ostatnia szansa na utrzymanie Alfy na powierzchni rynku. A w nadchodzącym roku Alfie Romeo życzę sprzedaży na poziomie 10k sztuk/miesiąc. :D
-
chyba wiem jaka Alfa będzie następna po 159 :)
-
-
wersja cywilna wygląda zbyt łagodnie jak na mój gust - robi się duże/bezpieczne auto miejskie dla matki do podwożenia dzieci do szkoły czy na zakupy. może jakaś Veloce z 19" da radę?
-
A ja ma wygladac przeciez to tylko SUV
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Stelvio Quadrifoglio wygląda bardzo dobrze. Jest po prostu większa różnica w wyglądzie niż pomiędzy Giulią QUadrifoglio a zwykłymi wersjami Giuli, totalnie zgubił się pazur tego auta. Dlatego napisałem że może Veloce da radę (wyglądać lepiej).