Również chętnie bym zawitała do Was :)
Printable View
Również chętnie bym zawitała do Was :)
W końcu sobota to nie niedziela- ale kolejna :D Lece zaraz do Goczałkowa- ponoć ktoś tam skasował 147-ke ale alusy zostały nietknięte... wiec chyba sobie wymienię :D Pytanie też w koncu u kogo lub gdzie byśmy się zawineli na spocie? Jakieś propozycje? Przydało by się malownicze miejsce- mam lustrzankę Nikona D50 więc i foty ciekawe można było by zdziałać :D
Alex - "Nie aparat robi z kogoś fotografa" ^^
I ja bym się chętnie pojawił, ale nie bardzo jest czym.
A czy ktoś napisał że nim jestem?
Jak by co to zostaje PKP więc alternatywa jest :D Nie marudź tylko wpadaj, a ze stacji ktoś Cię odbierze. Gdyby ktoś reflektował zostać na nocleg to też żaden problem- sporo w terenie noclegów
AjRomek i Adusia0 miło by było was tu powitać :D
no ja bym myślał jak już to o Jedlinie Zdrój tak gdzie kiedyś byliśmy pod wiatą, fajne miejsce ale czy jakieś urokliwe pod kątem zdjęć to nie wiem :P
tylko że z terminem już widzę że się robią problemy... Tomkowi pasuje tylko ta sobota, Gosia znów w ten weekend nie może tak /niedziela też nie?/. kolega Alex z kolei w najbliższą sobotę nie może? a reszcie z Was jak pasuje?
wypadałoby się w sumie pod Tomka ustawić bo to chyba ostatnia okazją by się spotkać z nim :P
wojtas@ możesz jechać ze mną, nie ma problemu
PS> Z AjRomkiem i z Adusią nie jedną flaszkę już obaliliśmy więc to swojaki :P
Jeśli chodzi o mnie to czy to będzie piątek,sobota czy tez niedziela to i tak nie robi problemu bo już się zaczęłam nastawiać na ten wyjazd do Was:)
Pawełek i jeszcze nie jedną obalimy:P haha:P ;D :P
@Flatbeet ja się chętnie zabiorę, jednak nie jestem pewien co do weekendu, jeśli chodzi o ten to niestety odpadam, a szkoda :/
mi pasuje i sobota i niedziela :) fajna pogoda się szykuje więc myślę, że może byc milo....
Na mnie możecie liczyć.