Zadzwońcie jeszcze do Putina, żeby podesłał samoloty, które rozpędzą ewentualne chmury.
A tak w ogóle to strasznie zdzieracie kasę. 200pln. Parówkowi skrytożercy :)
Printable View
Standardowe mysie z woskiem wyniesie poniżej 20zł Cennika nie przytoczę bo znajduje się tam kilkadziesiąt pozycji.
Pełen komplet 39zł bez rabatu.
No to się dopisuje:
1. maciekk
2. mrksz87
Jak już informowałem, naszym gościem honorowym jest przedstawiciel specjalistów od siły wyższej, więc o pogodę nie należy się martwić :D
A co do kasy, to sam wiesz jakie teraz życie jest drogie :rolleyes:
Na ostatnim Zlocie ledwie zarobiliśmy na 2 szt. 8C i to z rynku wtórnego, totalna porażka :suicide:
W tym roku musimy odrobić starty ;)
Kurczę. Bardzo chciał bym pojechać na ten zlot i poznać kilku Ciekawych ludzi z podobną pasją do mojej. Ale żeby było Ciekawiej, moja żona na 30 sierpnia ma przewidziany termin porodu :). Więc niestety z góry odpadam
Życzę wam wszystkim udanej Zabawy i....może za rok
Emenems, zastanów się :P W sumie na lotnisku będzie opieka medyczna :)
Szczęśliwego rozwiązania życzę :)
Adasco nie był bym taki pewien - młody już od roku trenuje :D ma zamiar zgarnąć nagrody za wszystkie konkurencje sprawnościowe . Na 1/4 mili nie startuje gdyż podział na klasy nie uwzględnia tej kategorii pojazdów .
Rigobert w tym roku nie pójdzie Ci tak łatwo - to spojrzenie mówi samo za siebie !
http://img149.imageshack.us/img149/408/pict0094h.jpg
jak jest płaci się wpisowe żeby brać udział w konkursach a co z tymi co tylko chcą przyjechać i pokazać się swoją alfa też muszą płacić bo nie dokońca to przemyślane ja np. mam zamiar wpaść na kilka godzin lecz nie będę brał udziału w zadnej konkurencji bo mam poremoncie autko na dotarciu tylko zobaczyć jak mam wpłacać to 200zł za kilka godzin pobytu
to napewno niebede