Witam
Ja poproszę do 156 cztery sztuki dwie na przód i dwie na tył, po jednej kolorowej i po jednej czarno srebrnej
Dane do przelewu proszę wiadomością prywatną
Printable View
Witam
Ja poproszę do 156 cztery sztuki dwie na przód i dwie na tył, po jednej kolorowej i po jednej czarno srebrnej
Dane do przelewu proszę wiadomością prywatną
witam zamówienie poszło na pw pozdro
Witam,
Ja poproszę do:
1) AR 159 SW: 2 szt. kolorowe (przód i tył) + 2 szt. czarno-srebrne (przód i tył) oraz
2) AR 166 przed liftem: 2 szt. kolorowe (przód i tył).
Rozumiem, że dane do przelwu otrzymam na pw.
Pozdrawiam
wiertlo - Naklejki i bonusy przyszły :) .
Dzięki bardzo i pozdrawiam,
Bartek
Witam,
Chciałbym zamówić 2 na przód i jedną na tył do 159 SW, prosze od dane do przelwu.
Pozdrawiam Arek :)
Witam masz może projekt naklejki takiej gdzie na środku jest wąż ten właśnie a całe tło jest czarne czyli jakby powiększenie tego węża z normalnego emblematu i zastosowanie go w naklejce w sensie jakbym chciał mieć samego tego węża i czarne tło i nic więcej, jeśli masz a jeśli nie to proszę podeślij mi taki projekt bo chciałbym zobaczyć jak wygląda to wirtualnie na PW.THX z góry.
Naklejeczki dotarł, więcej gratisów niż właściwego towaru którego zamawiałem :D
Jestem jak najbardziej zadowolony
Pozdrawiam
Adrian
Witam, jestem zainteresowany kupnem jednego emblematu na przednią maskę. Proszę o dane do transakcji na maila. Pozdrawiam.
kolego zamowilem i zaplacilem u ciebie naklejki koloru bialego na czarne auto i jeszcze nie dotarly:( i na pw tez mi nie odp.
Naklejki przyszły :)
Powiem tak. Po wyjęciu naklejek z koperty byłem nastawiony raczej negatywnie, jeśli chodzi o klejenie tego. Optycznie nie wyglądało super. Pomyślałem jednak, że może zaryzykuje i nakleję, skoro oryginalne już nie są w najlepszym stanie. Po naklejeniu sprawa wygląda bardzo dobrze. Na znaczek patrzy się w końcu z pewnej odległości, a nie z 3 cm. Na samochodzie wygląda to bardzo dobrze. Okleiłem sobie przód i tył. Aktualnie jestem w trakcie nanoszenia warstw bezbarwnego lakieru na znaczki w celu polepszenia efektu. Pierwsza warstwa już poszła i czekam aż wyschnie :D
Wypada zatem podziękować koledze Wiertlo, ponieważ dobrze się to prezentuje.