A wpisałeś IBAN i SWITCH mojego banku?
Printable View
Ja normalnie przelewałem kasę z zagranicznych kont na swoje i nie było problemu.jony zmień bank;)
Dziwne nie mam konta walutowego czy jak to sie zwie a
Siostra z Niemiec mi normalnie przysyła nawet nie musiałem nic w banku ustawiać itd. wysłała i dochodzi mi normalnie Bank ING konto internetowe
Podałem tylko nr konta i wszystko
Pewnie to jakiś Amber Gold, nie bank :P
akurat nie miałem Ciebie na myśli.. ale patrzyłem sobie jak ludzi z listy wsysa.. ty masz problem z przelewem.. a reszta? eh.. nie chce się denerwować.. w międzyczasie miałem okazje od kolegi kupić ww "zmieniarkę" bo kupił nie czytawszy że mu nie podejdzie po cenie niższej niż w zakupie grupowym.. ale stwierdziłem że nie będę leciał w hu... skoro się wpisałem i ludzi w bu..a robił czekających aż się uzbiera.. wpisuje się na listę to cholera nie rezygnuje i płacę odrazu jak trzeba.. ale nie.. to się ludzie nagle tłumaczą że wydatki a to że co innego... a to po uja się wpisywali? też miałem przypadek że jestem w cholerę w plecy, ale jakoś nie robię sobie jaj skoro się wpisałem.. poprostu powinien być jakiś pieprzony blacklist na forum odnośnie zamówień.. albo jakieś wpłacanie głupiej zaliczki przy wpisaniu na liste i przepadek jej na rzecz pokrycia podwyższenia ceny przez rezygnacje ...... wpisuje się to kupuje a nie kurna rozmyślam!
- - - Updated - - -
to dziwne że bez SWIFTa jej idzie, pewnie automatycznie jej dorzuca :)
Opcja 1, za tydzień opcja 2.
Lubię to!Cytat:
też miałem przypadek że jestem w cholerę w plecy, ale jakoś nie robię sobie jaj skoro się wpisałem.. poprostu powinien być jakiś pieprzony blacklist na forum odnośnie zamówień.. albo jakieś wpłacanie głupiej zaliczki przy wpisaniu na liste i przepadek jej na rzecz pokrycia podwyższenia ceny przez rezygnacje ...... wpisuje się to kupuje a nie kurna rozmyślam!
W przypadku opcji 3 ja raczej zrezygnuję. W normalnej cenie zakup zmieniarki jest moim zdaniem nieopłacalny. Za ok 300 - 400zł można kupić firmowe radio z mp3, BT itp, już nie wspominając o cenie zmieniarki w komplecie z modułem BT.