przepraszam ze to napisze kolego, ale po tym jak kupiles swoja 166 to mialem takie przeczucie ze tak to sie wlasnie skonczy - zeby nie bylo, szczerze wspolczuje
Printable View
przepraszam ze to napisze kolego, ale po tym jak kupiles swoja 166 to mialem takie przeczucie ze tak to sie wlasnie skonczy - zeby nie bylo, szczerze wspolczuje
[QUOTE=wito;1025631]. A ramki gdzie masz?:P
Założę na wiosnę:cool:
kto szedl dzisiaj z buta ul. Kosciuszki w Debicy i mi machal kolo 9:30?
nie to nie byl on, jego to poznaje z daleka, a po 2 ma wymieniony zbiorniczek wiec pewnie sie lansuje w AR :D
DBH a czemu tak mówisz?
Myślisz ze skoro "młody kot" dorwał sie do AR to odrazu pała na każdym biegu i do odcinki??
Tu Cie zaskoczę jeśli tak myślisz :p -wcześniej miałem inne auta do pałowania (Honda)
A alfą śmigam(śmigałem) normalnie, dostojnie bez zadnych pałowań itp...
Hubert stales dzis w Dębicy po przeciwnej stronie skarbowki ok.20:30??Jezli tak to pozdrawiam Twoja 147
stala podobna do Twojej na takich podobnych kolpaczkach;)wiec myslalem ze to Ty
bynajmniej nie mam nic do Twojego sposobu jazdy, mialem na mysli auto ktore kupiles, tekst "mozliwa zamiana na kazde inne auto" powinna dac Ci juz do myslenia. sorry ale po prostu ktos czul pismo nosem co sie z autem dzieje, podpicowal do sprzedazy a Ty kupiles, dziwie sie tylko ze w aucie byly ramki klubowe - bez urazy kolego oczywiscie, nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni
no wiem wiem wpakwałem się trochę aczkolwiek nie byl to zły biznes bo oddałem swoją ibize jak chcesz znać jej stan to PW :D i dopłaciłem w sumie tylko 900zł
to źle moze na tym nie wyszedłem...aż tak :)
Pozdro dla kierownika chyba czarnej 156 SW na RST 4A99 lub jakiejs takiej tablicy z ramkami widzianego dzisiaj parę minut przed ósmą rano na KEN w Stalowej Woli
no widzisz, marna ibiza +900zl i masz "piekna" belle, najwidoczniej trafil swoj na swego bo sam byles nieuczciwy - juz nie wspomne o tym ze chciales mi wcisnac w/w ibize.
a to jak na tym wyszedles sie okaze pozniej bo narazie "tylko" panewki do roboty ;)
no wlasnie.To napewno przez fryzjera tak sie dzieje:)
chlopaki, mam strasznie napiety grafik ostatnio.
dobra, dobra :P
Dominik jak zwykle dramatyzujesz i koloryzujesz :)
Tam jedynym mankamentem bylo to zawieszenie KW w ibize :p
bo było za nisko, za twardo i skrzypiało a silniczek i buda zdrowa :p
więc nie myśl ze chciałem kogoś w ch zrobić i Ciebie tez nie chciałem :)
Poza tym wszystko było git
A ja widziałem dzisiaj 2 159 jedna na ramkach chyba z Krakowa, a druga to ta bardzo mocna 3.2 v6 jednego z forumowiczów. Ale kierowców żadnej z nich nie pozdrawiam bo mnie nie przepuscili w korku :[
pozdrowienia dla Maćka :) jak jechałeś nie zaczynałem machać bo Ci wcześniej machałem :) pozdrawiam również 156 sw z ramkami rej RK widzianą dzisiaj o 11.50 w Rzeszowie koło stacji Shell i na drugich światłach oraz Pana w 147 srebrnej również w Rzeszowie, którego wpuściłem do ruchu również około 12 :)
Pozdro dla Krzyśko widziałem fure wczoraj pod szpitalem w Leżajsku a kawałek dalej stała 156 V-ka po FL ale bez ramek
Dzięki i również pozdrawiam, fura pod szpitalem od wtorku stoi i jeszcze tam trochę postoi xD
Pozdrowienia dla Psylo spotkanego dziś rano w okolicach pizzerii w Zwięczycy :)
Pozdrowienia dla kierownika Ciemno-szarej 166ki na blachach RNI widzianej dziś koło 14 w Leżajsku
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 SW RDE na chyba klubowych ramkach widzianej dziś przed 17 na Krakowskiej w Rzeszowie ;)
No tak myślę, ale nie jestem pewien czy widziałem ramki klubowe ;)
Ale sądząc po fryzurze to chyba on :D
nie to nie ja:P
Pozdro dla kolegi z czerwonej 146, zaparkowanej 30 minut temu pod delikutasami ASIA w Łańcucie :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 LKS sedan ze spoilerem widziałem dziś rano przed 7mą koło Reala.
Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk