no ja się zjawię :)
Printable View
niedziela standardzik czyli 15
będę na pewno. szykować transparenty i chleb i sól... i benzynę Pb98 dla mojej laluni:-)
nie jestem niemcem i nie zagazuję.. NIGDY!!!
Jestem z Debrzna w maju mam dwie soboty wolne chętnie zajechał bym do Piły .Warto porozmawiać o swych autkach .Pozdrawiam.Sedze że brakuje tu osoby która chciały by poświęcić trochę swojego czasu i wszystkich z krzyknąć .Najlepiej ktoś z z Piły.
takich skrzyknięć to juz trochę było. poczytaj wątek uważnie i zapraszamy na następne jakie bedzie. pozdrawiam. a jutro o 15 lotnisko w pile
Raczej powinnem sie zjawic dzisiaj ;p
pracujesz na budowie jako elektryk czyli ciągniesz druty:-) dzięki za spot koledzy. slavola odwiedziłem i zaraz ozdrowiał hehe dziękuje marzena za pyszne rogaliki! do następnego
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=36400&start=0 to dla grzecha ,a co do niedzieli dla wszystkich moich kochanych (zartowalem) podwladnych spotykamy sie w niedziele, zaszczyca nas buszmeno i nasz kochany vice i godzinka to 15.30 bo do 15 jest formula 1 wiec moze vice w 30 minut zdarzy. :)
buszmen ty stary rowerze a w zeszłą niedzielę nie mogłeś przyjechać?? jak byłem??
Vice może zdąży, ale widać że pisać i nawet liczyć nie umiesz ;) . Wyścig jest o 14.00 i wątpię że dojadą do mety w godzinę. I moja obecność też stoi pod znakiem zapytania, zaraz w trasę jadę (nie na wyspę) i diabli wie co mi wymyślą.... Dam znać, a jak się nie odezwę to znaczy że gdzieś w europie bujam. Wtedy powiadomię "prezia" żeby poczuł się ważny....
jadę do berlina na zlot lubuski jak ktoś chce się zabrać to wpisywać się na listę w wątku
co z jutrem 16:30 troche późno
Tomek ...jak do ciebie dzwoniłem ...to był ten sport co jakiś polak tam był ....bo nie pamięntam
mam nadzieje ze reszta nie potrzebuje zaproszenia ;)
Musisz przyjechać i cmoknąć mnie w pompe..;) Będę.
haha
dzięki za spota:) A w związku z ujawniająca się agresja werbalna u prezesa proponuje na drugi raz wrzucić prezesowi relanium do kawki :P co slavol nie będzie miał obaw że nie dopije kawy za którą podwójnie zapłacił i będzie mógł sie zająć przyjemniejszymi rzeczami jakimi jest np. dyskusja z prezesem
pozdrawiam
a co kłucili sie??
Sorki ale byłem odcięty od świata przez ostatni tydzień i nie wiedziałem czy się spotykacie czy nie. A nie pomyślałem żeby dać znać na kom że mnie nie będzie. Niestety gniję od wczoraj w Olsztynie. Mam nadzieję że się zbytnio nie pogniewaliście na mnie. Pozdrawiam,
nie siać propagandy! bo z vice sie za was wezmiemy :P
http://www.scsclub.pl/forum/viewtopi...d19359f883782c jedziemy w niedziele do wilczych laskow ?
Kurcze zawsze są imprezy jak ja nie mogę :( wrrrrrrrrrrr
tak jak zawsze?? czy na pewno??
ja bym pojechaj poczekaj pogadam ze slavolem to dopiero 6 maja
Będzie pogoda..... się pojedzie.....może prezes na kresce stanie? Chyba już mu nic nie przeszkodzi? Aaaaaaa zapomniałem, ma teraz nowe oponki to mu będzie szkoda..... ;)
O co się kłócili??
Michu35...... sex, pieniądze i władza. Dwóch pierwszych przypadków sobie z Tomkiem nie wyobrażam więc......
jutro standardzik 15
Mnie nie bedzie dzis, piknik rodzinny ;p