Oczywiście ze możemy:) nie ma żadnego problemu..i Aneta nigdy za szybko nie jezdzimy..to czas za wolno płynie:);)
Wyslano z Noki 3110:)
Printable View
Może nie przyjdzie :), jednemu piratowi na WPI do tej pory chyba nie przyszło
Co powiecie na jakieś małe bicie rekordu w następny czwartek ?
Trzeba by nagłośnić sprawę spotów, ja mogę jakiś filmik skręcić zachęcający do udziału w spocie.
Zobaczymy ile w Warszawie Włoszczyzny
Co Wy na to ? tak żeby parking zawalić Alfami ;)
Wiesz ze niektórych nie trzeba namawiac:) a co z reszta to tak jak mówisz naglosnic:)
Wszystko zależy od nagłośnienia sprawy. Byłoby super, im więcej tym lepiej, ale zima jest i nie ma nas tyle co w lato.
Można próbować, ale chyba rekord to na wiosnę możne będzie najszybciej bić :)
Andrzej i Aneta, to jak, gdzie i o której w czwartek się spotykamy na wspólny przejazd?
Shorty jedziesz przez Radzyminska? Ja mieszkam Radzyminska mala/bialostocka wiec chyba po drodze. .Anete tylko trzeba ogarnąć którędy jedzie:)
Cześć, spoty odbywają się dalej jak jest tak zimno? potrzebuję kogoś kto podpiąłby mi Alfe 147 pod komputer, chce sprawdzić temperaturę płynu chłodniczego na ECU, na zegarach pokazuje koło 70-75 i nie chce więcej. Jeśli dobrze patrzyłem to wąż idący od termostatu ten górny do chłodnicy był ciepły a ten dolny od chłodnicy zimny w sumie, czyli teoretycznie termostat działa prawidłowo jeśli nic nie pomieszałem. Chce to sprawdzić zanim wymienię bez sensu termostat bo być może jest sprawny a tylko zegary przekłamują, no i oczywiście jazda na niedogrzanym silniku też nie jest najlepszym pomysłem.
Kompa nie bede mial ale juz wiem ze to termostat
Dziękuje za udanego spota:)I tak szybkiej ewakuacji na raz naszych Alfinek z parkingu to nie widziałem:)A i musiałem podjechać trochę podenerwować niebieskich w kia-nce:)ale tylko spojrzenie było za szyby:)jak spisywali naszego kolegę:)ale był odważny uciekał:)
Dzieki rowniez!
A co to sie tam stanelo?
Hmmm :) drogówka w oznakowanej KIA po koleji chciala nas chyba kontrolowac:) zaczęli od białej Giuletki co tam towarzystwo było za nami w rogu:) wiec mielismy ubaw ze jak by stał z nami to by sie nie czepiali:) ale jednak nie...poczekali jak brera wyjechala i ogien na sygnalach za nia:) wiec kazdy w alfe i ewakuacja naraz:)tak w skrócie wesolo bylo:)
Kilka moich fotek
ostatnie Tyłeczki są fajne:):)
Dodano po 17 minutes:
A takie tam fot z nagonki na Alfistow:)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/12/17.jpg
Wystukano na klawiaturze commadore c64:)
to mieliście wesoło nie ma co :D
Jak z obecnością w czwartek ?
Bo będę miał małą niespodziankę dla każdego uczestnika ;)
Bez zmian od 18:00 do późnych godzin wieczornych widzmy się w CH Gocław (TESCO)
Parking podziemny kolor zielony ( okolice E13)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=152370&stc=1
ja się melduję :)
současnost :D
Ja będę od 18 do 20.
Juro to już prezenty świąteczne? :)
Ja tez ale mam nadzieje ze Juro będziesz wcześniej z ta niespodzianka:) bo bede musiał uciekac do fabryki na 19:(
No to super:(nie dostane prezentu:(no fakt grzeczny nie byłem:)
Dobry pomysl:) może uda mi sie radiowozem....przyjechać sprawdzę z kim jezdze i jakim autem:)
Kontroli nigdy za wiele:)
Panowie znacie może tą firmę i czy warto u nich regenerować koło http://www.dwumasy.pl/
Bo niestety moje chyba zaczyna padać :/
Przypominamy o Czwartku! Powysyłałem kilka wiadomości do forumowiczów przypominających o Czwartkowym spocie.
Jak możecie udostępniajcie info na FB (niech ktoś stworzy wydarzenie na grupie alfaholików ogólnopolskich) i tu wyślijcie wiadomości do znajomych :)
Podkręćmy trochę frekwencje :)
Czwartek od 18:00 do późnych godzin wieczornych parking podziemny CH Gocław (Tesco) kolor zielony/niebieski
Do odbioru jutro na spocie !
No prosze prosze jakie fajniutkie:)
A za tydzień jeszcze bendo?
Mam 30szt zewnętrznych i 30szt wewnętrznych ;) jak będzie 60 samochodów to się rozejdą wszystkie ;P i się dorobi
60 pewno nie będzie, ale czimaj Pan dla mnie jedną klejoną od zewnątrz. ;) Proszę. :D
super Juro - fajnie to wygląda. Ja napisalem, że będę, ale zapomniałem że jutro mam imprezę firmową od 17.30. W razie co jeszcze mamy spot za tydzień I hope so.
ja być będę tylko nie wiem o której bo teoretycznie powinnam być na szkoleniu
Napiszemy usprawiedliwienie :P
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Najlepsze wytłumaczenie jakie może tylko być :d jedyne słuszne ;p