Niedziela o 14.00 na przystani w Gosławicach. Ja z Yago i Tweetem jestem już ugadany - Wonski i Pirat obecność obowiązkowa ;)
- - - Updated - - -
No i zapraszamy pozostałych Alfaholików :)
Printable View
Niedziela o 14.00 na przystani w Gosławicach. Ja z Yago i Tweetem jestem już ugadany - Wonski i Pirat obecność obowiązkowa ;)
- - - Updated - - -
No i zapraszamy pozostałych Alfaholików :)
ale tu cisza ostatnio :(
jaki tu spokój ...
Wkrótce zrobimy mega spota z niespodzianką ;)
kiedy obgryzamy ?
Spot w sobotę o 18.00 - plaża OSIR. Chyba, że pogoda się pojebie to w niedziele ale bądźmy dobrej myśli.
ja w niedzielę odpadam
apeluje do wlasciciela szarej 166 z szydercza naklejka V6 od renault z tylu o jej zdjecie:D iiii umycie teguż auta bo bruuudne:beer: hehehe
jestem dziś :cheers::cheers:, Michał jakiś grill prztaszcz ze sobą
Wonski ktoś poza nami będzie ? Bo coś słaba frekfencja :/
nie wiem na pwno Yaga nie będzie. Tweeta też więc chyba sobie dziś odpuścimy
robimy coś dziś ?
Dam znać po południu czy mogę bo Klaudyna coś mi tu wymyśla.
Witam chce jechac po te drzwi czy ktos z okolic Turku mogl by zobaczyc je czy nie sa wgniecione nigdzie mocno http://allegro.pl/drzwi-lewe-alfa-ro...418839467.html z gory dziekuje i czekam na odpowiedz
dzieki wlasnie kupilem
Dwie sprawy :)
1) Zaproszeni alfaholicy na nasz ślub ( Yago, Wonski, Pirat, Tweety ) liczę, że będziecie swoimi bellami odprowadzić nas z pod kościoła do verano a później ktoś Wam te autka zabierze :)
2) Spot w niedziele ? Dawno nie było więc trzeba coś zorganizować ! W Mikorzynie jest super nad jeziorem kopalnianym, tym zalewem, woda mega czysta i ciepła a ludzi prawie wcale. Jest to ostatni weekend przez zlotem ogólnopolskim więc trzeba coś wypić :) No i moja bella ma śliczne Zender Milano, które widział tylko Yago :/ Kto chętny ? A i mam ponton więc możemy wypłynąć :P
Ja jestem bardziej za sobotą ;)
witam koninskich Alfiarzy. Czy w zw z weselem kolegi XOFER ktos z Was wybiera sie do obstawy o co prosil pan mlody? Razem z kolegą emilio166 chcieli bysmy xoferowi potowarzyszyć w " ostatniej drodze " zanim zmieni stan cywilny i pomyslalem, ze moze by wyruszyc z konina w kilka aut.. Shell konin ? amfiteatr? co myslicie? o ktorej ? podobno ma byc min 6 alf wiec mozebyscie 2 kolegow dopuscili do konwoju? moze ktos jeszcze sie dolaczy?
jak najbardziej zapraszamy, dogadajcie się z ekipą z Ostrowa
Witamy ponownie :-)
Dawno nas tutaj nie było - szara rzeczywistość nas dopadła :P
Od niedawna jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami kolejnej Alfy - tym razem 159.
Czy ktoś mógłby polecić kogoś dobrego do rozrządu, oleju itp. z okolic Konina?
Proszę o namiary :)
siwek z wlasnego doswiadczenia z Konina polecam BOSCH KLACZEK . moze ceny w porownaniu z druciarzami oborowymi nieco wieksze ale usluga 1 klasa. jedyny serwis ktory zna sie na AR jaki znam a jezdze AR od 2007... chcesz taniej- no problem mechaniczyn nie brakuje, ale czy warto? ja utopilem 1 000 pln kiedys u tanich mechaniczyn ktorzy wiecej psuli niz robili... dopiero wizyta u klaczka sprawe rozwiazala... a takie rzeczy jak rozrzad to dosc powazna robota:beer:
dzięki wielkie za podpowiedź:) Umówiliśmy się do serwisu Fiata na Poznańskiej na przyszły tydzień. zobaczymy...
do Frediego na wesele :rolleyes:
Załącznik 109184to jak w nastepny piątek czyli 27.09 pijemy?? trzeba by te weselne obalić zeby za długo niestały :cool:
ja mogę dopiero w sobotę, a z przyjemnością bym się z Wami obżarł :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:
więc na bank będzoecie dobrze bawić się bez wonskiego :)
proszę określić czas i miejsce
- - - Updated - - -
proszę określić czas i miejsce
Ja mogę piątek i sobotę :)
- - - Updated - - -
Piątek godzina 20.00 w Kleczewiance :)
jeśli się wcześniej nie skończę jestem na bank :cheers::dancing2:, a na koniec :fight:i :boxing:
Pirat zabierz swoją Alfę to objadę ją Lacettim :P hehe
jak tam wszyscy cali i zdrowi??
ja cały jestem ale zdrowy to już nie hehe
znowu było grubo jak dawniej :cool:
dobre było, i ogień i połamane nogi z fajnym zakończeniem ;)
Yago Ty żyjesz ? ;) hehe