no nie mów że seico,bo w tej budzie wydaje się ,wanem:P
Printable View
no nie mów że seico,bo w tej budzie wydaje się ,wanem:P
Robert, nie zauważyłem Cię :P
Domyslilem sie, akurat dochodzilem do pasów kiedy Ty z piskiem wjezdzales na Tysiąclecia :D
Adalberto to było seico :D
temat umarł ....
Chętny ktoś na naklejki ?
Smoki alfaholicy.org, alfa romeo w czcionce Alfy ?
nic nie umarło :P , no ja byłbym chetny, ale co jak za ile i gdzie?
Panowie poszukuję ładnych felg 17 cali do swojej Belli. Nie wiecie nic na ten temat?
jakis czas temu chyba bylo cos w bazarze, musisz tam zagladnac :P
cisza... zjeżdżamy się w ten weekend albo następny ? może jakiś przejazd kolumną przez miasto tak na zakończenie lata (chociaż teraz już bardziej na rozpoczęcie jesieni) :P
A no właśnie coś cicho, a co do spota to w niedziele bede na 99% w Płocku wiec jak cos to się pisze :P
Wstępnie ten weekend też by mi pasował.
Panowie to jak będzie coś czy nie będzie? Mam ochotę posiedzieć w niedziele po szkole w tym Płocku :P
Panowie, gdzie w Płocku dobrze i tanio ustawiają zbieżność? Alfa dostała kilka nowych elementów i na koniec potrzebna zbieżność ;)
W Płocku to nie wiem, ale niedaleko Staroźreb jest jedna osoba, która robi to w przystępnej cenie i na pewno dobrze.
A masz jakieś namiary na tą osobę i ile mniej więcej to kosztuje?
Z tego co pamiętam to skasował brata 50zł od osi, a ustawiał mu w mazdzie 323, a tam zawias chyba tez jest niezależny, Nazywa sie Fila i ma stacje kontroli pojazdów w Nowej Górze nr tel.603 444 735
A znacie kogoś jeszcze od tej zbieżności? Bo tu dopiero po niedzieli, a mnie zależy na czasie bo teraz to cała jezdnia należy do mnie ;)
A ta stacja kontroli pojazdów w Stróżewku przy tym skrzyżowaniu na Boryszewo? Nie mam namiarów, ale tam też podobno ustawiają.
W Petergumie tez ustawiaja, ja tam ustawialem jakies 1,5 roku temu i na przegladzie niedawno wyszlo ze jest git:) 100 wzieli
Geometria już zrobiona, ustawiałem w Miszewie u p. Darka Lisieckiego. Bardzo dobry sprzęt i fachowa robota, autko jeździ prosto, gdyby ktoś potrzebował to polecam :)
A wiecie może gdzie dostanę osłonę sworznia na dolnym wahaczu? albo od czego ją dopasować?
Nikt z Nas nie zostawił by swojej Alfy nawet w takim stanie :)
Właśnie dlatego tak pomyślałem, w pierwszym momecie miałem nawet chęć jechać po nią ale za dużo świadków :P
Koledzy, potrzebuję osłony sworznia na dolnym wahaczu, może ktoś z Was ma gdzieś wymontowany stary wahacz i ta guma jest cała i nie poprzerywana? ;)
Nie wiem(bo nigdy nie sprawdzałem) ale jesli pasuje osłona z gornego wachacza to mam jeden niepotrzebny.
Kurde, na prawdę temat umiera. Seba jak ma się sprawa z tymi naklejkami??
Jest sobota, ósma rano
wsiadam w alfe ukochaną:)
Włączam silnik, falka mruczy
zaraz ruszę - tyle kucy:)
Jedyneczka na śledziku
ruszam sobie z asfalciku:)
Dwojka, trojka ostro wciska
mocno zęby swe zaciskam!
Czworka, piatka juz omdlewam
a do szostki sie przymierzam!
Jest juz szostka ,co sie dzieje
chyba zaraz oszaleje!!
Alfa krzyczy "wiecej mocy"!!
nie wyrobie z nia - pomocy!
Łyka Skode, Citroena
bierze sie za Volkswagena.
Beemwucha nie wyrabia,
kazde auto przy niej siada:)
Dojezdzamy juz do celu,
Alfa zwalnia, ale czemu?
"wlej paliwka moj Kochany,
to se jeszcze posmigamy"
Po powrocie juz przy domku,
uczę Alfy mej rozsadku,
by jezdzila troche wolniej
i palila troche skromniej.
Jak nie kochac tej alficzki,
co zostawia z tylu wszystkich:)
Toż to cudne dzielo przecie,
najpiekniejsza jest na swiecie.
Hehe, normalnie streściłeś mi ostatnią niedziele :D
Piękna twórczość :D
Panowie, mam na sprzedanie b.dobre głośniczki, które idealnie pasują w półkę do 156, w innych nie sprawdzałem,rozmiar to 6x9 nie są mi już potrzebne, bo jak wiekszość już wie, mam troche wieksze :D a oto zdj głośników Załącznik 111883Załącznik 111884
Witam, zostały mi koła po belli, chętnie sprzedam
SPRZEDANE
pozdrawiam
Jak coś to jeszcze ja z płocka się zgłaszam, "Niebieska" 156 na nr CTR. :D Pozdrawiam kolegów ;)
Witamy nowego kolegę :D
Witam koledzy :cool: i do zobaczenia na drodze ;)
Witamy nowego kolegę :D do zobaczenia na ulicach :)
Kiedy Panowie planujecie jakiś spot w płocku lub okolicach? Chętnie bym się wstawił :)
Poki co było trochę ciężko sie ustawić, ale faktycznie coś tam by się przydało :)
Będę Bacznie śledził wpisy i cierpliwie czekam na jakiś pomysł :)
Może by sie ustawił na jakieś upalanko, tylko tutaj pytanie do panów z Płocka, czy jest tam jakiś placyk i tak, żeby niebiescy sie nie mieli do czego uczepić za bardzo bo ja mam już mandatów dosyć na ten miesiąc :P
Robercik na upalanko to ustawiają sie koledzy z BMW :D nie my :)
A ja już nie mówię o spotkaniach bo i tak nie ma chętnych i tak... ale jak coś będzie się działo napewno zalecę :D nie może być inaczej :)