a 12 zł bo moja marża to 10 zł 1,8 wychodzi transport z chin a 2,0 gr koszt produkcji ;)
Dokladnie montaz jest z free:D
Normalnie dowcipnisie się znalazły
- - - Updated - - -
Seweryn lepiej filmik wyślij który nagrywałeś
- - - Updated - - -
A tak ogólnie alfa kosztuje trzeba zarabiać
Z tymi żarówkami do wnętrza Izany ma rację;) Świecą że ho ho, prawie jak na sali operacyjnej...A że w pięknych samochodach mogą dziać się ciekawe rzeczy to i oświetlenie powinno być odpowiednie;) Chyba, że ktoś woli po ciemku ha ha
Dlatego lepiej mieć małą ledową latareczkę na korbkę. HA!
Nie po ciemku to nie trza :D:D:D bo jeszcze jakies zwarcie bedzie i znowu klima przestanie dzialac:)
To jak kiedy będę na spocie to się odezwę wcześniej o dwie takie do oświetlenia w środku, z przodu do 156 przed jakimkolwiek liftem :D Będę mógł naprawiać auto w nocy ! ha! :D
Dobra wkońcu sie pojawie w czwartek znajde dla Was troche czasu i paliwa :P pzdro.
No haha wlasnie juz byscie podpalac chcieli :)
Dziś o 20 na niebieskim?
zależy od pogody, jak nie pada to na górze
Melduje sie dzisiaj...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Też się zjawię. 20 na GoSporcie.
Pzdr
i ja :)
Dawno mnie nie było, przybędę! :)
haaa pierwszy :D Maryska Ty to bardzo oszczędnie i powoli jeździsz ;p
a Jo znowu 220 km/h :/... kiedy dorosna
dzięki za spociszona. Alfasiemce reklamacja na ledy jak jadę i włączam kierunek lewy to żarzy się lewa lampka i w ogóle co jakiś czas miga założyłem do tyłu celem sprawdzenia to reaguje na prawy kierunek i na włącznik przeciwmgielnej lampy tył chyba magistrala cam nie lubi chin
Byłem i ja. Po raz pierwszy ale nie ostatni. Miło było poznać.
ja też dzięki fajnie było te wasze mordy zaś zobaczyć Izany ja do dom ino 190 kiedy jo dorosna ?? Swoją drogą fajnie bbyło dzięki Mrutyś za pomoc małą przy aparacie i wogóle wam wszystkim no spadź :P pzdr :D
Lizany czemuś nie poczekoł?Sztartli by my se.
@alfasiemce chcesz te ramki czy nie?
Dzięki za spotkanie. Do następnego
A ja Wam nie dziekuję, ooooo ... O 21:45 nikogo juz nie było, nikt do MC nie chciał iść, chyba zimo było. Hans Ty też dałeś Du.. Do poprawki Wszyscy !!! :)
.. I do zobaczenia za Tydzień
Pzdr :)
- - - Updated - - -
Pytanie ogóle, które już kiedyś zostało zadane do Wszystkich z okolic Katowic i osób pojawiajacych sie GO Sportm. Ma ktoś blokady rozrządu do 1.6 TS ??? Wariata nie planuje ruszać przy wymianie rozrządu, ale mogą sie przydać. Dzieki za informację.
PS. Aniucha chciałem Cię poinformować, że masz zapełnioną skrzynkę po brzegi :)
Spytaj tego kolegi może meć..darek2116
- - - Updated - - -
Jak zrezygnuje to ja się piszę:)
Bry jest niedziela wróciłem i bede Was męczył :D ha w czwartek Go Sport :D takze wpadać pogadamy i jak zwykle pokopiemy w oponki :D trza temat do góry podciepać :)
dżij zole lamusie
W czwartek normalnie się widzimy zapraszamy z Hansem pod Go Sport, bądź jak będzie brzydko to na niebieski :)
Jak zawsze godzinna 20 :)
Ciekawe czy dołączy do Nas 3 katowiczanka :)
to wy jako te szwagry kochocie sie już? czy dalyj niy?
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/09/372.jpg
na lawecie napewno :P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/09/373.jpg
chyba komarka na pedały :P
też bedziem :D:D:D ale nie na długo bo nocka :( chyba że urlop :D sie zobaczy jeszcze
mnie wyjątkowo nie będzie chyba, że o 21.25 dojadę jak ktoś będzie czekać jeszcze
Pociepuja temat do góry także dziś 20.00 Niebieski bo wieje "halny" i leje także uciekamy do podziemi :D pzdro liczymy na Was i na nowych i na starych :D
Ja napewno będę z lesiem i może jeszcze jednym kolegą.
będzie ktoś do powyżej 21.30? bo wtedy bym dojechał