Ufff dobrze, że zdążyłem belle umyć, bo właśnie bałem się tego fotografowania :cool:
Printable View
Ufff dobrze, że zdążyłem belle umyć, bo właśnie bałem się tego fotografowania :cool:
Było fajnie i przyjemnie, poogladalem co nieco i od Pawła dowiedziałem sie gdzie sobie srodek AR urządze;)
Następny raz tez sie pisze jak tylko bede w ns;)
dzięki wszystkim spotowiczom za towarzystwo i że nie przegoniliście "dziadka":) całkiem spoko ekipa no i 12 autek na szybko się zjechało:hello:
No dziękuję wszystkim ślicznie. Zdjęcia jutro na serwer wrzucę jak powywalam niedoróby i jakąś sensowną panoramę skleję. Pozdrawiam.
tyle nas było że ze wszystkimi człowiek nie zdążył porozmawiać uczciwie, no ale oby z kolejnymi spotami frekwencja się utrzymała to i lepiej się poznamy i zaatakujemy wkońcu rynek w NS:) Pzdr!
PS: Kierownika zlotów już mamy hehe
Frekfencja dopisała super:) Dzięki za fajnego spota. Pozdrowienia:)
Spocik wyszedł fajnie. Ogolnie super ludzie i fajnie wszystko wyszlo. Dzieki. A tak swoja droga to o co chodzilo z ochroniarzami bo juz pojechałem.
noooo, zobaczyli tyle alf w jednym miejscu no i pomyśleli-pomóc trza, bo się pewnie fury popsuły....bo alfy to się psują na potęgę:P
Po raz pierwszy bylem na spocie w NS i calkiem calkiem bylo, frekwencja niezla :)
Wiec tak: Panowie jak macie jakies pytania, propozycje, skargi, sugestie, to walic smialo..!!!!
:big_boss::big_boss::thank_you2:
Dzięki za miło spędzone chwile w gronie zacnych kolegów.
- - - Updated - - -
Mam nadzieję że znowu szybko sie spotkamy w tak licznym gronie!
Jak będziemy robić spota na płycie rynku to się kierowniku szykuj na wizytę u prezydenta celem zgłoszenia imprezy ;) A pan fotograf, żeby o tych zdjęciach przypadkiem nie zapomniał ;)
Gdyby kierownictwo chciało swój skład powiększyć to ja zgłaszam swoją kandydaturę na skarbnika ;)
Człowieniu ja pracuję. :P Dzisiaj 10h. Jak wrócę to coś wrzucę. :)
Czekamy z niecierpliwością!
Na razie macie ZDJĘCIA. Panorama sklejona. Ale może jutro opublikuję to wam linka podeślę chyba że się dzisiaj wyrobię w międzyczasie. :)
Podziękował:)
Dzięki. Piękne fotki :)
Pawel wymieniales emblemat przedni na czarno-bialy czy to naklejka??Co sie stalo 159 RLS ze zderzakiem przednim??
Super zdjęcia. Dzięki.
Zrobiłem sygnaturkę jakby ktoś chciał:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/03/195.jpg
Bardzo ładni wyszły gratulacje dla Pana fotografa!