Zapytaj w firmie Wulmarex są bodaj dystrybutorem, realna cena za 18" nowe to jakieś 550zł/szt.
Printable View
Misiek gdzie kupiłeś 4 Pirelki nowe za 850pln??? Chyba na ruskim targu :D . Jak masz za tyle to biorę komplet a może i dwa :P
Dodano po 2 minutes:
PS. Te Tomasony TN1 dość często są w ofertach i można je wyrwać w 19 calach za 1500 pln komplet . Jak szukałem TN4 to niejednokrotnie natrafiłem na takowe ale w 5x112 ale akurat to nie problem .
A Ty sprzedalbys za tyle?
Przestań słuchać jego głupot Nazar :) Misiek ma focha :) a co do moich cen... hmm poprostu takie mam. Porównując z ogólno dostępnymi stronami w Internecie są konkurencyjne. A to że ty masz ceny za felgi z kosmosu to ja wiem i nie boję się o tym mówić:D
I dodam że mogłeś kupić w tej kwocie tę swoje Pirelli. Ale na pewno nie było ich 20 i więcej sztuk tylko 4ostatnie. W co i tak nie wierzę że za tyle kupiłeś :) a sprzedaż pewnie za 1500zł co?:D marże masz konkretne.
Iceman nie ma co się napinać . Misiek ceny ma jakie chce ( wolny rynek ) , nikt nikomu nie karze od niego kupować . Temat jest ciekawy więc niech taki pozostanie . Ważne ,że się coś dzieje :D
Ja nie będę się wdawać z nikim w dyskusję :) jak ktoś coś potrzebuje niech piszę :P
do usunięcia (podwójny post)
Widzisz "kolego" sa różne podejscia do tego typu spraw.
Ja mam takie
np
Alfa 4 C kosztuje 220 tys zl,i je nie pisze nie twierdze ,ze to za duzo tylko mam świadomość ,ze mnie na nią nie stac
a Ty masz takie ,ze jak felgi kosztuja 3,2 to jest strasznie duzo ,a np Nazar kupil za 1,7
Ludzie w Lotto tez trafiaja szóstki, i co?