Tomek_KRK,Tradelux no i zapomnialem jeszcze moze ktos mi przypomni kolega z forum co sprzedaje teraz w bazarze i jeszcze ktos sie znajdzie
Printable View
Tomek_KRK,Tradelux no i zapomnialem jeszcze moze ktos mi przypomni kolega z forum co sprzedaje teraz w bazarze i jeszcze ktos sie znajdzie
Tomek_Krk :D
może jak będzie miał rocznik 2007 to bede myślał, bo ma z 2009 ale za 41 tysi.
faktycznie taka kozacka?
http://allegro.pl/show_item.php?item=3753061187
Ale spoko jest w opisie "że nic nie stuka i nie puka" a do tego "nie wymaga wkładu"-heheheheeheehehe
Mam od nowości już ponad rok Alfę 159 SW 2.0 JTDm 170 PS - obecnie z przebiegiem ponad 70tys km. Porównując silnik do 1.9 16V [również w ALFIE 159 SW], to jednostka 2.0 JTDm jest znacznie lepsza jeśli chodzi o kulturę pracy i harmonijne rozwijanie mocy. Średnie spalanie jest na podobnym poziomie tj. około 9L/100km. Sprzęgło w 2.0 jest znacznie mocniejsze a i skrzynia biegów działa precyzyjniej. Jak do tej pory brak problemów z silnikiem. Oba auta mam po chipie.
Jedynym problemem w obu autach to "ograniczone" hamulce (w 1.9 JTDm to TRW a w 2.0 JTDm to małe Brembo) zauważalne w szczególności po chipie ale zaradziłem temu wymianą na duże Brembo w 2.0 JTDm.
Jakby ktoś był zainteresowany, to mam do sprzedania Alfę 159, czarny SW z kremową skórą, blue&me, czujnikami przód/tył. Pewne ręce (dokładnie mojej siostry), kupiona w komisie przy salonie Saaba we Wrocku. Wówczas miała przebieg ok. 27 tys km, obecnie 86 tys. Jest to diesel 1.9 8v po chipie (170km). Samochód bezwypadkowy, z pełną historią i rzetelnie użytkowany. Zobowiązałem się siostrze pomóc w sprzedaży auta, więc można śmiało pisać za pośrednictwem forum. Data produkcji autka to 04/2008.
Jakby ktoś był zainteresowany, to zapraszam na priv. Zdjęcia i ogłoszenie, pojawią się w odpowiednim dziale wkrótce - na razie, samochód czeka na car detailing i w piątek go odbieram.
Pozdrawiam
strazakp,
pisalem juz o tym wczesniej, ale jak chcesz zdrowego 2.2 jts to byc moze jeszcze Tomek Twardowski ma 159 w kombiaku, rocznik 2006 ale po gruntownik remoncie silnika i zawieszenia. Bym sie mocno zasnanowil jak chcesz benzyne. Ja odpadam bo nie mam 28k na chwile obecna :(