Szkody do weryfikacji.
Printable View
Dzięki za sprawdzenie :)
Podobno były uszkodzone: błotnik, drzwi oraz szyba od strony kierowcy. Dodatkowo zderzak, ale to już raczej kosmetyka.
Czy można sensownie zweryfikować, czy były to wszystkie szkody? Wiecie może, czy w którymś z warszawskich ASO pomogą sensownie sprawdzić takie auto i ewentualnie sprawdzić jego historię?
Witam, przymierzam się do kupna Giulietty, Czy ktoś mógłby mi prześwietlić auto o tym VINie? ZAR94000007495629
dzięki i pozdrawiam
Renek
Wracam do Was z kolejną prośbą o sprawdzenie VIN.
Tym razem rodowita Włoszka - ZAR94000007021988.
Znajdujecie coś?
Cześć,wracam po długiej nieobecności i zamiarem kupna gulietty:)
Jeżeli była by taka możliwość to prosiłbym o sprawdzenie numeru vin ZAR94000007423390,data pierwszej rejestracji 29/04/2016 i numer rejestracyjny GD412XT
z góry dziękuje:)
Cześć. Giulietta rocznik 2011-2013 jaki silnik lepszy pod względem awarii dynamiki jazdy itp. : 120KM czy 170 KM
Przymierzam się do kupna i zastanawiać się w co celować.
Chciałbym jeszcze zapytać o prześwit - czy często haczy o leżących ?
Czy w tych rocznikach była nawigacja - bo na podszybiu widać jakąś klapkę ale nie wiem co tam jest ...
Prośba o rozkodowanie VINu... Mam ochotę pojechać zobaczyć, pewnie to zrobię jutro z rana ale jeszcze jakiś przebłysk przed wyjazdem...
ZAR94000007107119
siemanko,pytanie małe nie wiem czy dobry dział ale spróbuje:)
jakie są róznice w silniku 1.75 przed liftem i po?z tego co sie orientuje to po lifie był zakuty??
Nie jest zakuty, przedlift ma blok żeliwny, po lift aluminiowy do tego drobne różnice jak poprawione przewody od turbo, separator oleju
A silnik 1.4 MA 150 PS a 170 PS mają jakąś różnicę nie liczac mocy?znalazłem właśnie z 150 ps i się grubo nad nią zastanawiam