Dzisiaj zebrałem ładne żniwa. Widziana zielona 156 na ramkach na dolnym parkingu galerii kłodzkiej, srebrna 156 również na ramkach, na skrzyżowaniu przy ulicy Grunwaldzkiej i Łużyckiej o 18:30, oraz ta oto 166:
Załącznik 104963
Pozdrawiam!
Printable View
Dzisiaj zebrałem ładne żniwa. Widziana zielona 156 na ramkach na dolnym parkingu galerii kłodzkiej, srebrna 156 również na ramkach, na skrzyżowaniu przy ulicy Grunwaldzkiej i Łużyckiej o 18:30, oraz ta oto 166:
Załącznik 104963
Pozdrawiam!
Pozdrawiam kierowce 159 DOL dzisiaj na Wojska Polskiego w Rijo ;)
Ramki były, łapki i pomrugane
W piątek na drodze prochowice polkowice widziana 156 SW na ramkach. Czyżby ktoś z naszych nad morze się wybierał :) pozdrawiam
Dziś (a właściwie wczoraj) widziany Trin na 1-ego Maja w DZA :) Machałem Ci z Punto :)
- - - Updated - - -
Poza tym widziana jeszcze 147 na DKL'ach z ramkami i Magda (madtoc), której machałem z Transita (byłem pasażerem) :)
Ja z okazji wizyty w dza pozdrawiam właściciela czarnej gt za którą jechałem po rynku;] drugą gt widzianą wieczorem jak wracałem z ząbkowic;p no i wszystkie alfy których właściciele nie odmachali bo byli w szokuXD barus nie zakumałem cię :D myślałem że widziałem twoją 156stke koło basenu, ale chyba po prostu podobna:) pozdro
Rafał to ty wczoraj leciałeś przez Olszanice ?
Tak mi smignęła 147 na DZL
pozdrowienia dla kierowcy z czarnej 156 przed fl na DB jechał w strone dworca głónego ja wyjeżdzałem :) Ja byłem na TSZ
Jestem w tym tygodniu w miejscowości Kietrz (rej. OGL). Okoliczne Alfy można tu policzyć na palcach jednej ręki, ale dziś miła niespodzianka - fioletowa 146 z czarną maską, z rejestracją OGL, a pod spodem ramki klubowe :D Zaparkowana w Kietrzu. Pozdrowienia dla właścicieli! Spotkałem też ciemną 145 na drodze 416 w stronę Głubczyc i kolejna zaparkowana 146. W Głubczycach jedną srebrną 156. Ciekawy jestem czy jest więcej Alfaholików w okolicy. Kiedyś była tu klubowa 156 z Raciborza, nie wiem czy kolega jeszcze nią jeździ? Ja niestety przyjechałem tu francuzem, więc jak mignie Wam bordowa Renówka, to nie ostrzeżenie o chłopcach radarowcach tylko ja ;)
Ja zaś wczoraj późnym wieczorem wyprzedzałem w Legnicy przy Straży Pożarnej (ul. Witelona) czerwona 147 z ramkami klubowymi, tablice spoza Naszego województwa :P Nie pamiętam jakie :P
Aczkolwiek, kierowca był tak zajęty rozmową przez telefon komórkowy, że nie widział ani tego, że mu mrugam, ani tego, że jadę na pasie obok niego! ;)
Pozdrawiam ;)
W Jelonce wczoraj jechałem razem parę kilometrów ul Wolności ze 156 fl , na ramkach klubowych. Chyba nowa Alfa w Jeleniej bo wcześniej jej nie widziałem . Ja też 156 fl bez ramek /na razie/ na tablicach WR...