Szukam was gdzie jestescie moj
tel
Printable View
Szukam was gdzie jestescie moj
tel
Nie mogę nikogo znaleźć. Jestem na niebieskim -2 E06
Dla zainteresowanych jestesmy na -2 zolty!
hej, ja byłam czarną Giulietką, ale nie mogłam Was znaleźć. Nawet rozmawiałam z jednym chłopakiem, ale potem się gdzieś zgubiłam. Musimy się konkretniej umawiać, bo w sobotę o tej porze w Arkadii jest jakiś dramat..
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że następnym razem uda mi się jednak dołączyć ;)
Spot się odbył, chociaż ja też miałem problemy ze znalezieniem grona ;) 2xgt, 159sw, 164 i 166 :) Dzięki za miły spocik i do zobaczenia na następnym!
jutro jest spot alfaclubu, nie wykluczam, że pojadę :)
a dramat w arkadii rzeczywiście był.
Zatrzymałem się zaraz po prawej stronie po tym jak wjechaliśmy na parking. Na chwile się zatrzymałaś prawie obok mnie i zaraz odjechałaś gdzieś na górę byłem przekonany, że mnie widzisz długo czekaliśmy tam na Ciebie ale potem przenieśliśmy się na żółty bo tylko tam było miejsce.
Jak co to jutro niebieski -2 przy wjezdzie g.20 powinno byc na lajcie tam miejsce pozdrawiam
http://www.arkadia.com.pl/W/do/centre/strona-glowna
Pewnie będzie tak jak i dzisiaj wiec lepiej od razu na żółty - dzisiaj tylko tam było trochę miejsca.
Byłem i ja, trochę się spóźniłem ale jeździłem w kółko i nikogo nie moglem znaleźć :( masakra jakaś o tej porze była na parkingu :( leprzym miejscem byłby jakiś plener, gdzie nie było by tyle aut i łatwiej by było się odnaleźć. ale mam nadzieje że na następnego spota dotrę :0 Pozdro!