Z tego co widziałem masz Adi konkurencję - 11.11 na Pomorzu jest jeszcze organizowana jedna impreza dla Alfistów, rajd turystyczny robiony przez alfistypolnoc.pl :P
Z tego co widziałem masz Adi konkurencję - 11.11 na Pomorzu jest jeszcze organizowana jedna impreza dla Alfistów, rajd turystyczny robiony przez alfistypolnoc.pl :P
Chcesz mi powiedzieć, że wahasz się nad przyjazdem i jedziesz na rajd? :P
uważam, że jedna impreza drugiej nie przeszkadza :) Powiem więcej, dziwiłbym się, gdyby większość klubów nie wykorzystała dnia wolnego od pracy. Np. kolega Cobraswiecie został zaproszony przez zaprzyjaźniony klub Pumy do Biskupina :) Każdy po prostu pojedzie tam, gdzie ma ochotę akurat jechać
A nie zwróciłeś uwagi gdzie zadeklarowałem swoją obecność? :) Kilku kolegów jednak widziałem u "konkurencji" :P
Oj tam konkurencji od razu. dzień jest wolny to każdy go sobie organizuje jak uważa. Może kręgle, może rajdzik moze tez w kapciach przed telewiozerm spędzić cały dzień. Wolny kraj mamy :)
Lesiu nie kręć nas tu... :D :D :D Szkoda,że Wasz termin pokrywa się z naszym. No trudno, oby w przyszłości to się nie powtórzyło - bo z przyjemnością chciałbym podzielać pasję nie tylko na tym forum!
Ja tam konkurencji nie widzę. Tyle bardziej,że terminy się nałożyły jednego dnia niestety i tu bardziej jest problem :)
Osobiście tu i tu bym chciałbyć tym bardziej z taką ekipą co nie jeden spot był :)
tosz nie jesteśmy przekupy na targu, żeby odbierać sobie "klientów", bo ktoś ma marchewkę 5 groszy tańszą za kg :D Nie ma żadnej konkurencji, ale są różne kluby. Każdy ma prawo decydować gdzie jechać, to chyba normalne i nawet pozytywne, że dzieje się sporo :) Dziękuję, cześć
W końcu jest okazja na rozruszanie regionalnej ekipy. Bo włodarze tego forum widocznie mają gdzieś nasze postulaty o reorganizacji działów - także będzie okazja spotykać się na linii Alfisti Północ :)
1. Abidibi1509 + Tusia147
2. Fucel
3. Mask + ?
4. Semri + Justyna
5. Mantis30
6. Sempre + Marta
7. Thomo + Aga (jak załatwię sobie wolne,a mam taką nadzieję)
8. Tracy + ? ( mam cały miesiąc, żeby przekonać osobę towarzyszącą do tej wycieczki )
9. Fokus10. Mk_1980 + Monika
11. Szałek + Paulina
12. Derebere + 1 towarzyszka (zakładając że mi nie wymyślą pracy. Ale o tym będę wiedział 8-9/11/2013)
13. malin2k5 + Ola (mam nadzieję że damy radę dojechać - organizator zna szczegóły)
14. Dany + Dorota (zaprzyjaźniony kolega z Torunia,ze Squadra Corse Alfa Romeo Bydgoszcz) ;)
15. Cubris + 2 (jak będzie wolne-zaprzyjaźniony kolega z Torunia,z Klub Alfa Romeo Pomorze) :)
- - - Updated - - -