Serdeczczne pozdrowienia dla dwóch chopaków w grafitowo-srebrnej GT na tablicach CRY spotkanych dzisiaj wieczorem (sobota) na parkingu pod makiem w CG :)
Śliczna GT, o takiej marzyłem, wygląd i serce :)
Printable View
Serdeczczne pozdrowienia dla dwóch chopaków w grafitowo-srebrnej GT na tablicach CRY spotkanych dzisiaj wieczorem (sobota) na parkingu pod makiem w CG :)
Śliczna GT, o takiej marzyłem, wygląd i serce :)
Pozdrowienia dla pary z czarnej 159SW na blachach CBY, widzianej w centrum Lublina w samo południe ;)
Również pozdrawiam, widocznie nie zauważyłem. Do zobaczenia częściej w Lublinie.
pozdrawiam właściciela 156 rej. PP na klubowych ramkach widzianej w niedziele w bydgoszczy
Pozdro dla 156 na rej CWA w Carrerefour dziś koło 17.30
Pozdrowienia dla bordowej 159 sedan z bydgoszczy (końcówkaAP) na Żółkiewskiego po godzinie 20.
Pozdrowienia dla Alfistów mijanych w zeszłą niedzielę na drogach woj.kujawsko-pomorskiego i pomorskiego od czarnej 159 z EBE pędzącej nad Bałtyk
Czarna 166 na WML bodajże blachach 2.4 JTD na Grudziądzu widziania ostatnio często.Chwalić się czy ja to? :)
Dwa dni temu widziałem w Bydgoszczy nie lada rarytasik: Gtv 2.0 V6 TB czarna (na klubowych ramkach i bydgoskich rejestracjach) i ZENDER MILANO!
Kto w BDG podniósł pozostałym klubowiczom poprzeczkę?
156 FL BWM rejestrację to chyba kylo1986 a 159 EKU na ramkach klubowych to czyje pod motoarena w Toruniu.
Pozdro od 147 Dzl ;)