marti, ja miałem na myśli otwarcie/zamknięcie bramy i garażu które zajmuje mniej więcej tyle czasu, u mnie to jest turbotimer:)
Niektórzy twierdzą że taki odpał powoduje tzw. crankwalk, mi osobiście nie chce się w to wierzyć.
Printable View
marti, ja miałem na myśli otwarcie/zamknięcie bramy i garażu które zajmuje mniej więcej tyle czasu, u mnie to jest turbotimer:)
Niektórzy twierdzą że taki odpał powoduje tzw. crankwalk, mi osobiście nie chce się w to wierzyć.
Domyslilem sie Kolego ;-) Tylko nie wszyscy maja brame za nim podworko i cieplutki garaz ;-) Niestety :-) Ja jezdzac duzo po miescie i w trasach bardzo sobie to urzadzenie chwale.Pozdrawiam
Nie wiem w jaki sposób macie takie niskie spalania w swoich autach. Nie jeżdżę agresywne, powiedziałbym, że po prostu zwyczajnie - ale o takich spalaniach mogę pomarzyć. Poniżej 6 w mieście jeszcze nigdy nie zszedłem, w trasie poniżej 5 jest dla mnie zupełnie nieosiągalnym wynikiem. Emerycka jazda i może granice 5,3-5,5 są realne...
Jestem skłonny nawet dorzucić połowę bocianowi do zwrotów kosztów jeśli koledze uda się osiągnąć takowe wyniki :P
A może to znak że czas zrobić porządny przegląd auta?? Jeśli dużo pali to coś może być nie tak.
Inna sprawa że właściciele lubią zaniżać spalanie;)
Tylko co to znaczy dużo pali. 7L w mieście uważam za wynik w normie. Czytając opinie i dane przed zakupem liczyłem na 7 - 8 w mieście i ok. 6 na trasie i to się jak najbardziej sprawdza...
Mi też potrafi spalić 4.8 l w mieście ale według komputera ;-) na stacji weryfikuje ten wynik :-D
Wydrapane z HTC One S
a ja jestem ze wsi i mam max 6,8 :-)