Komputer działa (zlicza np kilometry, spalanie itd) tylko zmrożony wyswietlacz ciekłokrystaliczny nie wyświetla - to normalne w tak niskich temperaturach
Printable View
Komputer działa (zlicza np kilometry, spalanie itd) tylko zmrożony wyswietlacz ciekłokrystaliczny nie wyświetla - to normalne w tak niskich temperaturach
wróć! :wink: "komputerem" nazwałem wyświetlacz centralny (ten od pokazywania spalania i temp na zewn.)
Mi też nie działa komputer....Cytat:
Napisał twardy
niestety kolego mylisz się komputer pokładowy w ogóle nie działa,bo dopiero jak zaskoczy przeprowadza diagnostyke samochodu-sprawdzanie poziomu oleju,abs,esp itd,ja od czasu mrozów mam tak bardzo często i mam wrażenie że to jakiś przekaźnik przymarza i puszcza dopiero jak sie zrobi plus.a wracając do tematu niestety nie mogę się pochwalić jak moja bella pali bo stoi u lekarza a ja czekam na kuriera z nową miską olejową :cry: pozdrawiamCytat:
Napisał Maciek-156
apropo tego wyświetlacza, wiecie że w instrukcji jest napisane aby na niego patrzeć w ochronnych okularach :DDD - serio , rozpierd... jak chu... :lol:
Może Ty masz wersję Classic?Cytat:
Napisał sedicivalv0le
http://img243.imageshack.us/img243/6...etlacz1ia8.jpg
:) :) :)
Sprawdź dokładnie, bo ja sprawdzałem. Jest tak, że diagnostykę poziom oleju czujnik itd. przeprowadza dopiero jak się wyświetlacz rozjarzy, ale komputer działa i zlicza kilometry spalanie, czas itp. od samego uruchomienia silnikaCytat:
Napisał kasbak
[quote]looknij do instrukcji :DCytat:
Napisał twardy
HAHAHA,
"UWAGA Używać okularów polaryzacyjnych aby, zmniejszyć intensywność promieniowania wyświetlacza Infocenter".
No to makarony pojechali po bandzie :lol:
a nie mówiłem :lol:Cytat:
Napisał twardy
przed wszystkim się ubezpieczyli cwaniaki :DDD