A nie możemy zrobić jedno i drugie? :D
Printable View
A nie możemy zrobić jedno i drugie? :D
czyli skok w pruszczu i tor w poznaniu!! Piszę się! ;)
A tak calkiem na poważnie co z tymi mazurami? Pytania zwłaszcza do Piotrixa bo on mocno namawiał podlasie.
Skoki spadochronowe... tego jeszcze nie było :D Myślę, że adrenalina dużo większa niż podczas jazdy po torze ;) Podejrzewam, że nie było tego na żadnym zlocie, nie tylko naszym, ale również innych marek ;) Jeśli jestem w błędzie, to proszę o korektę :P
A odnośnie Mazur, to lepiej na Mazury niż w góry ;)
Zorganizować da się wszystko, to tylko kwestia funduszy.
A skoki w wersji komercyjnej to nie jest tania zabawa.
Jest jeszcze sekcja szybowcowa jeżeli komuś będzie mało.
A jeżeli i to nie wystarczy, to są Mi-24 ;-)
Bo akurat noclegowni to na pęczki - począwszy od nor na ***** skończywszy więc każdy spokojnie sobie coś dobierze w takim promieniu, coby po pijaku się dowlókł, ewentualnie żeby dali radę go donieść.
Jeżeli oczywiście opcja standard mu nie wystarczy.
To na spokojnie się zastanówcie, czy lotnisko pasi na wyścigi, bo wtyki u spadochroniarzy i pilotów się znajdą.
Szerszeńw tu nie chodzi o lokale w standardzie *****, tylko o to żeby była duża baz noclegowa, nie przeszkadzając innym wypoczywającym ;) Coś na podobieństwo Sielpii - cały ośrodek dla Al(ko)faholików i nie tylko ;)
Jeżeli chodzi o to lotnisko http://goo.gl/maps/NeD7E to myślę, że jeżeli mielibyśmy do wykorzystania poza pasem startowym również te drogi dojazdowe, które stanowią część lotniska to można by zorganizować bardzo ciekawą pętlę...
Wierząc w dokładność skali google to sam pas ma prawie 2km długości i około 60m szerokości...
Duuuużo pachołków, jakiś sprzęt do pomiaru okrążeń i mogłoby wyjść coś na prawdę fajnego.
Jestem za :D
Czyli w tym roku jedziemy do władka ? W sezonie to trzeba wziąc dodatkowe dwa tygodnie wolnego na dojazdy :P
Swogo czasu jezdziłem w okolice kościerzyny i miejscówek podobnych do sielpi napewno tam nie braknie...