Kolega Proxim uroczy, dziękuję za przejażdżkę :)
Już mam priva z namiarami.
Ps: Proxim --- dojechałam do Skoczowa, ba nawet do Żywca :)
- - - Updated - - -
hahahahha... idąc tropem twoich myśli powinno być koleżanka ładna ale trochę zaniedbana :)
Printable View
Akurat też byłem trzylitrowym wozem ;) Tylko, że marki Iveco :lol:
Co do Alfy, to chętnie zobaczę ją, jak już dojdzie do ładu, na pewno będzie pięknie się prezentować. Na dobry początek zrobię Ci mieszek do niej, bo widziałem, że jest porwany u Ciebie.
Jak będę następnym razem, to wpadnę na kawę ;)
Czymś dużym, pałałam wieeelkim podziwem jak tym parkował:)
To do kawy :)
- - - Updated - - -
Ps: ja wiem przeguby itp itd, dużo muszę zrobić.
Ale najważniejsze, podajcie jakiś link do zakupu tego znaczka AR z przodu autka, bo się starł :)) To przeca najważniejsze;)
a ja proponuje kupic naklejke i naklejic na ten znaczek. teraz na spocie widzialem roczny znaczek ktory juz znowu zaczal blaknac a powiedzmy szczerze tani nie jest. ludzie nie potrafili rozroznic czy to naklejka czy znaczek.
A ja polecam znaczek. Co oryginał, to oryginał. Trzeba prysnąć lakierem bezbarwnym, żeby nie wyblakł, to załatwi sprawę.
Najtańszy 82 zł z wysyłką
http://allegro.pl/znak-firmowy-emble...888299883.html
Mówisz o moim parkowaniu? :P
Ja wyrwałem za 49PLN netto ;) Bez przesyłki ;) Z przesyłką jakieś 60PLN :D I powiem że się opłaca ;) żadna naklejka tego nie zastąpi :P
kto nie mial naklejki ten nie wie jak to wyglada, ale co kto lubi, mi szkoda co roku wydawac 80zl...
Ja akurat miałem naklejkę i wiem, jak wygląda. Tak, jak pisałem- emblemat potraktować należy lakierem bezbarwnym- 12 zł. Wtedy problem płowienia nie istnieje.