Co ciekawe nigdy wcześniej tego nie czułem, ale zawsze jeździłem na 16" na standardowym zawiasie. Za to z cięższymi jednostkami (V6 i R5), a teraz to bidne R4, tyle, że po lifcie.
Printable View
Co ciekawe nigdy wcześniej tego nie czułem, ale zawsze jeździłem na 16" na standardowym zawiasie. Za to z cięższymi jednostkami (V6 i R5), a teraz to bidne R4, tyle, że po lifcie.
Odgrzeję kotleta :) Co z tymi rozpórkami? Ktoś by się podjął zrobienia i to najlepiej żeby nie była sztywna tylko rozkręcana.
e\Drugie pytanie to co zrobić z negatywem z przodu? Dziś ogarnąłem całe zawieszenie z przodu i wsadziłem eibachy -30mm. Zbieżność ustawiona, koła stoją tak / \ . Mówię od razu że na seryjnych sprężynach było to samo, ale nie aż tak mocno. Jest na to jakiś patent?
niestety jest to związane z obniżeniem, czym niżej tym negatyw większy
No ale mówię przecież że na seryjnych sprężynach było to samo. 10kkm i nowe opony do wyrzutu, paranoja
może poprzednie sprężyny nie trzymały już serii i trochę przysiadły.
Nie bo były zmieniane na kayaby
do pół roku to może i trzymały serię później raczej nie. Też w zeszłym roku wymieniłem na kayaby i mimo to teraz już siedzą tak jakbym wstawił zamiast nich -30. Także znowu muszę je wymienić.
Ale nie powinno jesc tak opon, mimo ze negatyw mam to opon nie je