[QUOTE=Paweł_NS;1367640]ja mogę i na 2 ale w przypadku dobrze zorganizowanego 1 dnia będzie ok na początek integracji:)[/QUOTE
Dobrze gada polać mu. Ale ja głosowałem raczej na lany poniedziałek bo w majowy weekend mam wesele brata.
Printable View
[QUOTE=Paweł_NS;1367640]ja mogę i na 2 ale w przypadku dobrze zorganizowanego 1 dnia będzie ok na początek integracji:)[/QUOTE
Dobrze gada polać mu. Ale ja głosowałem raczej na lany poniedziałek bo w majowy weekend mam wesele brata.
dobrze bedzie na jeden dzien wpadnie nas wtedy pare osob i pewnie z wiekszoscia by tak bylo a szkoda by bylo zostac tylko w kilka osob na 2 dzien ale to tylko me zdanie :)
moja zdanie jest taki żeby zrobić spot z grillem poznać się i obgadać jakieś fajne opcje :)
jak macie czas i ochotę to zapraszamy :)
http://www.forum.alfaholicy.org/swie...faholikow.html
i co z tym spotem w KW?
to jest sprawa do dogrania :) musimy się wszyscy dogadać jaki termin wybrać i miejsce :)
ja moge podjechac bo mam 15km;p miejsca tam za wiele nie ma;p albo hala/basen albo ''rynek''.
właśnie też tak mi się wydawało, większość osób chce zmienić miejsce bo tam nic ciekawego nie zobaczą i nie zwiedzą :)
Sandomierz:-P albo K-ce;p mi to obojętne
większość była za kielcami :) 6 kwietnia jest nasz spot w CK :) Zapraszamy