Też mam 2002 i regulację lędźwi elektryczną
Printable View
Też mam 2002 i regulację lędźwi elektryczną
Witam, jak też na jesieni zmieniłem fotele na skórkę wentylowaną z grzaniem i elektryką łącznie z lędźwiami. A te lędźwie to przez przypadek odkryłem, nawet nie wiedziałem, że jest taka regulacja, w poprzednich też elektrycznych tego nie miałem. Powiem Wam, że skórka MOMO fajna sprawa. Jedyne co mnie zastanawiało to jeden kabelek który mi został od fotela i nie mogłem go nigdzie podłączyć w samochodzie, ale wszytko i bez tego kabelka działa, także nie wiem od czego on jest. Swoją drogą zostały mi zwykłe (nie welur )fotele i kanapa oraz boczki skórzane, także jakby ktoś chciał to pisać na PW, oddam za symboliczne piwko :)
Marek ja u siebie mam wszystko ori, wszystko działa i też mi zwisa spod fotela jeden kabel. Jak będę miał chwile czasu to muszę zdjąć tył i zlokalizować co to jest.
Ja tym kablem podłącze nadmuch na dupę i plecy bo mam dziurkowaną skórę :sarcastic: A tak na poważnie to ja przekładałem do swojej z polifta i wszystkie kable wykorzystałem. Więc jaką ja mam funkcję której Wy nie macie? :sarcastic:
u mnie tez jakis wisi. moze w polifcie inaczej zriobiono instalacje i jeden kabel z fotela byl wolny?
Też mi wisi.... kabelek:D
Ta wentylowana skóra to trochę przesada:D Bardziej dziurkowana:D
Ja mam u siebie niepodpięte dokładnie coś takiego jak tutaj:
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...tml#post475317