no to gra muzyka... jak mnie nie wygonia w polske to napewno przyjade... wiec dajcie znac o ktorej ma byc ta kawa na 3 stawach i do spotkania :mrgreen:
Printable View
no to gra muzyka... jak mnie nie wygonia w polske to napewno przyjade... wiec dajcie znac o ktorej ma byc ta kawa na 3 stawach i do spotkania :mrgreen:
Fajnie, że nie wiem jak tam trafić... ale spoko dam se rade
Jadłodajnia pod wesołym House'em zaprasza, to nie wypada odmawiać.
Przybędę albo Kangurem albo Polem :P
lepiej drogą :P :DDDCytat:
Napisał puotek
Kangurem po drodze? to juz lepiej polem!
Prosto :) Jedziesz na Katowice, na pętli brynowskiej (jak tramwaje zaczynają od strony Miko) jedziesz prosto (którąkolwiek z dróg - Kościuszki/Brynowska).Cytat:
Napisał puotek
Wariant A - Brynowska - walisz prosto do węzła na Mikołowskiej i skręcasz w prawo na Kraków, trzymasz się prawej i za TP (po lewej będzie osiedle Paderewskiego i hotel Campanille) wjeżdżasz na 3 stawy
Wariant B - Kościuszki - walisz prosto i na 3-ich światłach jedziesz w prawo (koło restauracji Zielone Oczko) następnie:
- Wariant B1 ;) jedziesz jakieś 200m i skręcasz w lewo na Wita Stwosza (przed szpitalem okulistycznym) później przed wiaduktem zjeżdżasz z niego w prawo i dołączasz się do A4 w kierunku na Kraków. Reszta jak w wariancie A - trzymasz się prawej itd.
- Wariant B2 :D nie skręcasz w lewo tylko jedziesz prosto do końca, na światłach w lewo i znowu do końca i na światłach w prawo. Później prosto i pierwsza w lewo (tak jak główna idzie) i jedziesz sobie prościutko wzdłuż lotniska i gdzieś tam prawie na dole w lewo już wjeżdżasz na 3 stawy :)
Ale skoro jeździsz jako pilot to tego nie potrzebujesz i tak :)
House bo ty żadko bywasz na forum , daj no jakiś nr do siebie to jak coś to damy znać o której spotkanie i gdzie dokładnie , no chyba że teraz codziennie na forum siedzisz to ok :D
walisz droga 925 na bytom dojezdrzasz do autstrady a4 dajesz w prawo na katowice 15 kilometrow i maz 3 stawy prostrzej drogi niema ..heheCytat:
Napisał puotek
moze ktos zapoda godzine mysle ze tak poooo obiadku niylubia zimnych klusek .
no wiec Panowie na 3 stawy kazdy napewno trafi a moj kurnik to chyba kazdy rozpozna a widze ze bedzie zlot alfy bez alf heh no ale tez fajnie :mrgreen: to moj kom: 501709981 dzwoncie jakby co a i zapiszcie sobie ten numer bo mam propozycje... mam dostep do lawety i np dla klubowiczow bedzie promocja i nizsza stawka na przewoz aut... mysle ze atrakcyjna jak za lawete bo chyba juz wiekszosc ma doswiadczenie z cenami... ale to porusze przy okazji w odpowiednim temacie 8)
możesz poruszyć bo mam zamiar rozbitka kupować :mrgreen:
no fakt zlot bez alf będzie , ty bez alfy ja bez alfy kto da więcej ??:D
to i ja chyba łoplem przyjade ..
.
.
.
.
. zartowałem serce by mi pynkło .
a zas az taki bani niemom zeby belle w garazu trzymac ja niema pogody hehe.
a nieuzywany miesien zanika tak ze uwazajcie jak bella z garazu zniknie ,,
to jak niedziela powiedzmy 15 ta wszystkim pasi .
to ok