Która też jest dość mocno ścierna. Osoby od autodetalingu tej pasty wgl nie polecają ze względu właśnie na dużą zawartość drobinek ściernych.
Printable View
Która też jest dość mocno ścierna. Osoby od autodetalingu tej pasty wgl nie polecają ze względu właśnie na dużą zawartość drobinek ściernych.
Spalanie moze i jest niezauwazalne, ale sama kwestia zawieszenia, juz opieram to na tym co tutaj czytam, widze po znajomych. Szczerze to nie widzialem alfy z 17-18stkami, ktora by miala przjechane 180tys na jednym zawieszeniu... A na 15stkach, jest i owszem (mowie o TS'ie), ba nawet twardy dowod mam w garazu
Panowie jeszcze jak widzę doszedł akumulator do wymiany... Po godzinie odkurzania z włączonym radiem samochód wyzionął ducha...
Więc na razie to priorytet, polecacie jakiś konkretny?
Varta/Centra Futura/ Bosch
Miedzy Tymi firmami wybieraj będziesz zadowolony
Czyli jak rozumiem ten będzie ok?
http://allegro.pl/akumulator-bosch-7...102352501.html
Jako, że mój garaż jest bez bramy/drzwi i dachu, chciałbym kupić coś do przykrycia samochodu na noce i gdy go nie używam. Wie ktoś może jaki rozmiar takiego pokrowca/plandeki będzie dobry na moją Alfę?
Masz diesla, czy benzyne ;d ?
Ja do mojej benzyny kupilem rok temu aku za 220zl w fiacie, Centra Plus CB500 50AH 450A i styka
Naładuj go a nie od razu wymieniasz może jeszcze da radę.
Benzynka, próbuję właśnie ładować, ale poprzedni właściciel mówił, że długo na nim nie pociągnę, ale mogę spróbować
Do benzyny nie jest potrzebny Ci aż taki wielkie 60AH max szukaj powyżej szkoda kasy
Polecam Ci jeszcze za kazdym razem jak zadasz pytanie to poszukac na forum, jest to serio rozlegle rozpisane co gdzie i jak robic, co kupic, co pasuje, jak sie spisuje itd itp.