Wiem, ale jak masz welurową tapicerkę to podłokietnik w weluru będzie pasował jak ulał. Ja tak miałem w poprzedniej. Zimą jest ciepły a latem nie przykleja się łapa :P
Printable View
Wiem, ale jak masz welurową tapicerkę to podłokietnik w weluru będzie pasował jak ulał. Ja tak miałem w poprzedniej. Zimą jest ciepły a latem nie przykleja się łapa :P
Niby tak. Na razie będzie tak jak jest.
Ściągałem wczoraj boczek tunelu od strony pasażera. Z całą pewnością jest on pokryty skórą, ręczny też jest w całości obszyty skórą (włącznie z rękojeścią). Więc najprawdopodobniej wszystko co wygląda jak czerwona skóra jest naturalną skórą. Oczywiście mieszek dźwigni zmiany biegów jest z tandetnego skaju ;)
Czyli powołana wcześniej karta jednak nie kłamie :) to w sumie dziwaczna polityka że tylko te dwa kolory były w pełnej skórze.
bo to były tapicerki Premium:). Za dodatkowa doplata i to z tego co czytalem nie do kazdej wersji dostepne. to jak z lakierami azurro nuvola i aurora iridiscente. Doplata z tego co kiedys gdzies odkopalem to bylo ok 16 tys pln. za sam lakier ( kłądzione było 7 warstw)