Masz coś innego w takim razie godnego polecenia?
NIEPOLECAM warsztatu na Bronowickiej 8, koleś mało za robociznę bierze, ale ceny części ma horrendalne, wpakowałem się bo kolega polecał jako "tani i sprawdzony"... WARTACZ Serwis.
Printable View
Gdzie na sprawdzenie i wymianę jednej końcówki wtrysku bez naciągania na robocizne wszystkich ? okolice lublina i żebym nie musiał zostawiać auta na pare dni.
Ja jezdzilem do Wolinskiego na sprawdzenie i wymiane podkladki pod wtryskiem,minus taki ze auto zostawialem na 2 dni
ile Cię wyczesał?
miło byc 100 zl ale zrobilo sie 180
Jak ostatnio wypada Iwanicki (?) na Gajowej? Mam blisko a kilka rzeczy do zrobienia jeszcze zostało.
Ew ktoś ma namiary na gościa z Turki?
Polecam Gajową, Panowie szukają do skutku rozwiązania usterki. Wprawdzie miałem u ich jedną czy 2 wpadki (nie znaleźli usterki, znaleźli ją przy drugiej wizycie), ale ogólnie mam do nich zaufanie i nie boję się zostawić im auta
Dzięki za odpowiedź, jeszcze się tylko upewnię że chodzi o Iwanicki Auto Serwis na Gajowej 12? Tam często stoją Alfy właśnie. Bo kawałek wcześniej na tej samej ulicy jest jakiś inny warsztat, Pas-car czy coś takiego.
Tak, chodzi o ten drugi warsztat od ronda (https://m.facebook.com/IwanickiAutoSerwis)