-
Po co się im zgłaszacie? Podajecie swoje dane ludziom, którzy nie mają prawa je nawet zbierać :)
A co niby zrobią jak przyjedziecie a się nie zgłosicie? Gówno, nie robią tego na jakimś prywatnym terenie tylko normalnym więc możesz tam stać, możesz za nimi jechać i nic Ci zrobić nie mogą :)
-
No niby masz racje, ale dzisiaj w dobie internetu nikt nie jest anonimowy ;) To że podasz im imię i nazwisko, czy numer rejestracyjny wozu to nic takiego ... Imie i nazwisko znajdziesz choćby na Facebook`u, a numer rejestracyjny na drodze też jest widoczny, bo przecież nikt z nas nie jeździ z zakrytą rejestracją ;)
Po prostu dostajesz kartke do wydrukowania z numerem rejestracyjnym i chyba numerem parkingu i tyle :P
-
i był ktoś ? ;D
na jakims filmiku z tego widziałem tylko jednego GT białego jakiegos porobionego.
-
Ja byłem, zaraz kilka min po 23 :P
Nikt mi foty nie zrobił :P Każdy tylko focił stickerowego Malucha, albo E46 co stała obok mnie :P Niestety jak to kumpel stwierdził "Przywal wlepe na pół szyby, to od razu będą mieli kisiel w majtach na widok wozu", no i coś w tym jest niestety...
A białą GT widziałem :D I 147, z dużym subem w bagażniku :D