O napisy na wyświetlaczu. A navi slyszalam ze Malo precyzyjne
Printable View
O napisy na wyświetlaczu. A navi slyszalam ze Malo precyzyjne
ustawienia masz z lewej strony przy regulacji swiatel
Nie kumam ale jutro obczaje :D
Nie wiedzialam ze alfaholicy są na FB - klik lubię to :)
Halo halo koledzy okazało sie ze problem tkwi w świecach. Mam włożone świece do 1.6 czy tak,ma byc? I ile tych świec jest i z czym to sie je??
Świec jest 8, nie należą do tanich jeśli mają być porządne. Nie spotkałem się jednak z tym ze do 1.6 TS są inne niż do 2.0 :D może masz po prostu wsadzone jakieś kiepskie świeczki, powinny być platinum.
Ja ze swojej strony polecam poszukać takiego mechaniora, który zna się na Alfach, zwłaszcza TS i je lubi :)
Sam wczesniej przechodziłem dziwne historie ze "specami" zanim znalazłem kogoś kompetentnego :)
To się gonia zdenerwujesz bo kompet porządnych świec kosztuje około 700-800 zł a jeszcze jak się ma gaz to obowiązkowo :D
Wiem...juz zamowilam...NGK czy Mgk nie,pamietam juz..i szczerze odechcialo mi sie juz alfy :D sprzedam bo nie stac mnie na nią niestety :D
Poza tym mechanik powiedział,ze mialam,swiece do silnika 76KW nawet nie wiem,czy dobrze pisze :P a mój to 110 KW jednym slowem za slabe....
Czyli naprawisz ją i sprzedasz zapewne za mniej niż kupiłaś ? Nie odzyskasz pieniędzy, zapomnij.
Wiem...ale sily nie mam juz bo ciągle cos wychodzi...za chwile wariator...i skrzynia...bez sensu :D
Jak się słabo ogląda przy zakupie to tak jest, mechanika na pewno masz dobrego ? Nie pcha Cię pod góre ? Bo coś mi się nie podoba- świece od 1.6 ?