Bez kluczyka też u mnie pozycje nie działają.
wysłane z mt11
Printable View
Bez kluczyka też u mnie pozycje nie działają.
wysłane z mt11
Aha, a ja nie mam klimatronika, przekręcam gałkę maksymalnie w prawo i uruchamia się opcja szybkiego odparowania szyb. Działa faktycznie ekspresowo a po kilometrze w aucie robi się ciepło. Świeci wtedy żaróweczka jak przy włączonej klimie, ale nie wiem czy ma to jakikolwiek związek z klimą, zauważyłem tylko, że nic nie daje cykanie na przycisk klimy i zmiana temperatury na gałce.
Dodano po 6 minutes:
A takie pytanko... Do czego służy czujnik na środku deski rozdzielczej na górze przy szybie? Mam manualną klimę.
Mierzy temp.
wysłane z mt11
W manualnej klimie, gdy przekręcisz pokrętło max w prawo klima się załącza, ponieważ powietrze przechodzące przez klimę jest bardziej suche i dlatego szyby szybciej odparowują.
Pozycyjne światła zawsze działają bez kluczyka. Trzeba tylko nacisnąć czarny przycisk wzdłuż stacyjki i przekręcić kluczyk w przeciwną stronę.
Przydałoby się jakieś podswietlenie pod nogi. A podswietlenie stacji to byłaby już zachcianka.
wysłane z mt11
Podświetlenie stacji szłoby zrobić. Mniej więcej na zasadzie gniazda zapalniczki w skodzie fabii. Troszkę zabawy, ale do ogarnięcia. A podłączyć to do sterowania światłami w podsufitce (gasną dopiero po włączeniu zapłonu lub po jakimś czasie).
A nogi z czego zrobić??
wysłane z mt11
Taśma z ledami?
A mam takie pytanie z ciekawości, tą funkcje "Follow me home" to trzeba za każdym razem załączać czy raz wystarczy i po każdym zgaszeniu auta powinny się świecić? :)