Najlepiej przejedz sie ts i jtd. Sam zobaczysz jaka różnica i co bardziej ci pasuje. btw ts 105 jest ok.
Printable View
Najlepiej przejedz sie ts i jtd. Sam zobaczysz jaka różnica i co bardziej ci pasuje. btw ts 105 jest ok.
Jeszcze pięknym kolorkiem jest 743 blue inc. :D
Ja osobiście nigdy nie mam zamiaru kupić JTD TDI itp :D
Ok.
Jeden kolega z forum pokazał mi tę ofertę: http://allegro.pl/sliczna-alfa-romeo...790555265.html
Jak ją oceniacie? Dodam, że sprzedający napisał mi takie coś:
Oczywiście w skład tzw. pakietu startowego wchodzi automatyczna wymiana przeze mnie rozrządu na początku użytkowania tej Alfy. Ale to szczegół ;)Cytat:
Rozrząd wymieniony przy 89tys.km
żadnych wahaczy nie trzeba wymieniać, auto prowadzi się jak nowe
nie wymaga żadnego wkładu
cena jest + opłaty, fakture wystawiam, z opłatami 11000tys
O matko jaki golas :eek: chyba najbiedniejsza wersja jaką można było zamówić.
W takim razie co konkretnego zaproponowałbyś w tej lub trochę wyższej kwocie?
Piszesz bzdury.Jak na wersję 105 KM jest dość bogato wyposażona.ASR , parktronik , pełen komp to nie są rzeczy z najuboższej wersji.Czego natomiast brakuje do najbogatszych ?Klimatronika , skóry i wielofunkcyjnej kierownicy.Felgi i tak większość osób z czasem zmienia na takie jakie im odpowiadają więc stalówki zostaną jako zimowe.Zaproponuj coś ciekawszego w podobnej cenie to podyskutujemy.
Pisałem na początku że na samo auto 7-8k zł ale mogę dołożyć do 10k zł. Teraz widzę, że to mało i za tyle trudno coś porządnego chyba że mocno ekspoatowany rocznik 2001 dlatego też postanowiłem wydać do 12k zł na samą Bellę plus do 3k zł na pakiet startowy (ale im mniej tym lepiej). W sumie nie chciałbym nic słabszego tj. mniej zrywnego niż to co mam teraz - a mam VAG-a ze 100-konną benzyną. Nie chciałbym też raczej niczego starszego niż 2002 rok. Oczywiście ekonomiczność ważna lecz świadomy jestem że benzyna nie weźmie mniej niż około 10l/100km w mieście/cyklu mieszanym - dlatego może gaz a może diesel? Ciężko coś znaleźć w miarę więc skłonny jestem na pewne kompromisy...
Dodano po 4 minutes:
Hmm... Sam chciałbym zobaczyć jakieś lepsze propozycje kolegi @Dejf
skłonił bym sie na twoim miejscu na diesla to naprawdę pancerne jednostki, alfy nie przepadają za gazem ;/ szukał bym coś z rocznika 2004-2005 za 12 tys coś powinno się znaleźć