To jeszcze powiedzcie o co chodzi, bo bella stoi w robocie na garażu gdzie jest suchutko i pare razy już ja odpalałem i ani razu nie wchodzi asb w tryb awaryjny :confused:
Printable View
To jeszcze powiedzcie o co chodzi, bo bella stoi w robocie na garażu gdzie jest suchutko i pare razy już ja odpalałem i ani razu nie wchodzi asb w tryb awaryjny :confused:
Ewidentnie problem gdzies z kablami, popatrz jak wygladaja te wchodzace do ecu na scianie grodziowej.
Gdzie dokladnie znajduje sie ecu?
Dd
sciana grodziowa mniej wiecej na srodku, z lewej i prawej strony wchodza kable. przynajmniej w dieslu tak jest. z mierzyles jakie napiecie masz w instalacji przed odpalaniem auta jak postoi cala noc na dworze?
Nie. Jeszcze nie mierzylem w ten sposob. Wogole to dziwne historie sie dzieja z ta elektryka. Obstaeiam wilgoc. Dzis krancowka klapy wariuje. Pomierze tak jak mowisz.
Dd
Podczas wystąpienia błędu odczytaj parametry bieżące skrzyni(np. FES), zwróć uwagę na prędkość na wejściu i już coś będzie wiadomo. Jeśli nie dasz rady, to wymyślimy coś po świętach. Masz do mnie 50km.
Panowie problem jest w zestyku pedalu hamulca. Musze przesledzic wiazke, ale zeby to zrobic to troche rozbierania jest no i to po swietach ogarne. Przed uruchomieniem silnika czasem nie gasnie kontrolka skrzyni. Po wielokrotnym nacisnieciu pedalu hamulca i pokrecenie troche kluczykiem kontrolka gasnie.
Dd
Czyli jest szansa że to jakiś prosty styk i będzie kosztować grosze. Ajuż Cię straszylli grubymi tysiakami na remont skrzyni :) bądźmy dobrej myśli