Zawieszenie fiata co wcale nie jest ujmą dla tego modelu ale jest fiata:D
Nie bij plisssss:D
Przedni napęd pojawił się już dużo wcześniej min.w pontonie 164:D
Printable View
Oj chłopy chłopy
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Hahahaha!!z twoich wypowiedzi wynika że to ty mógłbyś być moim synem;) ale to nie ważne.Ty swoje,ja swoje i do porozumienia nie dojdziemy.A z naszego pisania wynika że ani ty ani ja udziału w tej imprezie brać nie będziemy.To tyle.Niech się wypowiadają i dyskutują osobę zdecydowane na udział w zlocie.
To ja się wtrące:-). Popatrzcie na 146 z tylu. To prawdziwy kanciak!!! Rasowy sportowy tył jak z końca lat 90. Za to przód jak samochody z 2000 roku innych marek. Posiadam to wiem:-)
Ja bym 145/6 nie zaliczył do kanciaków, tu trochę finezji wprowadzili a 75, 164 czy 155 da się narysować przy pomocy ekierki i linijki, do młodszych trzeba już chociażby kątomierza i jakiś umiejętności artystycznych.
organizatorowi na FB przesłałem propozycję noclegu...
jak wliczycie w grupę kanciaków 164 po FL i to w dodatku Superka (najbardziej "opływowa" 164) ... to może się wybiorę :D
Orientuje się w noclegach w okolicy Częstochowy i ten jest chyba najbardziej korzystny i ładnie wygląda.
http://www.gosciniecjurajski.com.pl/hotel/galeria
Czekam jeszcze na pare maily z ofertami i bedziemy cos wybierać ;)
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
wysyłałem Ci linka do tego ...
jak chcesz coś zarezerwować to dzwoń tam i pytaj ... przebieranie, który ładny może okazać się zgubne bo to długi weekend i ludzi na Jurze będzie masa i miejsc noclegowych będzie mało o ile w ogóle nie jest za późno ...