Widzę, ze posty są nadal usuwane.
To ja pytam po co temat na forum, w ktorym nie można komentować?
Printable View
Widzę, ze posty są nadal usuwane.
To ja pytam po co temat na forum, w ktorym nie można komentować?
Bo mial byc to temat gdzie beda Wasze zdjecia lub zdjecia napotkanych 166. Temat zostal zalozony w dziale technicznym, wiec powinny sie tu znalezc tresci techniczne. Jak widac przewijaly sie tu komentarze typu z "fajna felga", albo " super fota". Nie sa to komentarze techniczne, a na dodatek sztucznie wydluzaja temat powoduja odleglosc miedzy zdjeciami na 3 strony. Tak wiec albo wrzucamy posta ze zdjeciem I jakas tam informacja albo przeniesiemy temat do Hyde Parku gdzie mozna sobie pisac co sie chce. Nawet "chyba zapomniales odkurzyc auta przed zdjeciem" :)
Majkel, racja. Zdjęcia, krótki komentaz i tyle:) Pochwały i inne można zawsze na priva wysylac:)
Ok rozumiem argumenty, ale przed czyszczeniem działu był to najaktywniejszy temat w dziale 166, a od momentu czyszczenia pojawiło się kilka postów.
Jeśli temat się przyjął, to komu szkodzi, że ludzie sobie komentują, nawet jeśli komentują na temat braku odkurzania.
Nie wyobrażam sobie komentowania postów/zdjęć na pw. Może na wszystko sobie odpowiadajmy na pw to będzie porządek idealny tylko z postami "startowymi". Nie popadajmy w paranoje z tą moderacją, tym bardziej, że nikt się nie obraża.
Takie moje zdanie.
Zamysł tego tematu był taki, że miał byc to temat zdjęciowy. Więc niech beda tu zdjęcia. Jesli jest chęć pochwalenia kolegi za super felgi to jest od tego dział Nasze Belle. Tam można popytać, powzdychac itp.
Niech tu będzie temat taki, że każdy post będzie zawierał zdjęcie 166. Wtedy ten temat będzie chociaż trochę techniczny a nie typowo fotograficzny,
Widziana przed momentem, przy okazji pozdrawiam :)
Załącznik 158772Załącznik 158773
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=159388&stc=1
Moja 166 3.2 V6 na felgach Tomason TN9