chodzilo o liste osob ktora wstepnie byla za. Lukasz napisal ze ma to w dupie i nic nie bedzie od nowa pisal. Ponoc slask nie lubi sie za bardzo z podkarpaciem i juz byl jakis konflikt rok temu.
Printable View
chodzilo o liste osob ktora wstepnie byla za. Lukasz napisal ze ma to w dupie i nic nie bedzie od nowa pisal. Ponoc slask nie lubi sie za bardzo z podkarpaciem i juz byl jakis konflikt rok temu.
No i masz... Polska to qrna jednak kraj podziałów :D
Jeden się pomyli, drugi strzeli focha... i tak w kółko :P
Daj znać Darku w tym temacie jakby co, bo ja obserwowałem pilnie Busso, nie wiem jeszcze czy pojadę, ale szanse są. A teraz nie mam czego obserwować...
Spoko, jak zobaczylem widoki jakie maja byc to az myslalem czy nie pojechac jako widz, bardzo mozliwe ze w tym terminie bede w okolicy akurat na weselu:)
Było ugadane, temat będzie, choć nie w tak rozbudowanej formie. Ale szybko pewnie sie nadrobi aktualnymi postami ;) Nie wiem kiedy Łukasz to mówił ze ma w dupie, ale juz w dniu "wypadku" się dogadali, wiec o co chodzi teraz to nie wiem - pewnie przerwa świąteczno-noworoczna się niektórym udziela :P
Poza tym co ma konflikt Śląska z Podkarpaciem w tym przypadku?
No to mała aktualizacja.
Kwiecień - Zlot Busso
Czerwiec - Zlot 166
Sierpień - Zlot ogólnopolski
To mi się szykuje zlotowy rok 2016 :D Licze że na Busso i ogólnopolskim będzie trochę 166 :) Bo na czerwcowym to gwarantowane ;)
Problem polega na tym że organizator busso się wysrakał na forum i z fochem nikogo nie informuje. Więc ja nie przyjadę bo niby gidze i jak???? Zgadywać nie będę. Tak więc jak dla mnie zlot busso nie istnieje. Nawet stronki im się nie chce zaktualizować.
Jest nowa zapowiedz na AH w kontekście busso
Teraz faktycznie jest - wreszcie :)
Ze mną miło czas będziecie mogli spędzić na zlocie V6 i pewno częściowo w Bielsku. 9cio dniowy zlot kilka km od mojego domu to taka sobie atrakcja, ale postaram się uczestniczyć.