Masz V6 i jej nigdy nie pokazałeś nawet na fotkach, wstyd kolego wstyd :(
Printable View
No cóż, moja wina. Ale są fotki poprzedniego właściciela
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...55_2_5_v6.html
A teraz sobie przypominam akcję z zakupem tej Alfiny, tez zgłaszałem ochotę jej zakupu bo auto jest rewelacyjne i mam podobna V6 i z tego samego rocznika i też mam skórki MOMO
Pytanie, gdzie w ogóle szukać 155 V6? Jakieś porady? Bo bardzo być może będę chciał kupić V6.
Niedawno była jedna na allego, ale jej stan był zły i była w gazie, co dla mnie dyskwalifikuje samochód, chyba, ze da się go zdemontować i samochód dalej będzie działał :P
I przy okazji porad przy zakupie 155.
Załóżmy, że chcę taką 155 V6 zabrać na koło podbiegunowe, dosłownie, bo do Rovaniemi w Finlandii. W przypadku 1.9 TD do dopóki nie nastąpi gruntowny remont to nawet nie ma o tym mowy. Ale czy V6 poradziła by sobie z mrozami? Oczywiście byłaby zamontowana grzałka silnika, ale mrozy rzędu -45 stopni skrajnie, a często -30 potrafią dać w kość nie tylko silnikowi, ale przede wszystkim osprzętowi.
Asturas a na cholere Ty tam jedziesz? :P
zwiedzic? po Alfe jedz do Wloch:-P po kolejna wybieram sie tylko tam
Już nawet byłem :P
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to na studia doktoranckie jadę. I już bym tam na stałe został, a jeżdżenie na rowerze mi się znudziło. Co prawda to niezapomniane wrażenia, ale przy -30 stopniach jest dość trudno oddychać jak się człowiek zmęczy :P
Dlatego wolałbym jakiś samochód xD
bo Asturas to święty mikołaj i nawet V6 bo 6 reniferów:) ja poproszę kolejkę:P
asturas jak chcesz mozemy sie umowic na mini spocika i porozmawiamy na temat V6 :D