Ja kupiłem na autosklepie niby oryginalne do 147 a po 2 miesiącach znowu się spierdzieliły i znowu szlak człowieka trafia jak chce szybe umyć. Trzeba szukać jeszcze jakiegoś innego rozwiązania
Printable View
Ja kupiłem na autosklepie niby oryginalne do 147 a po 2 miesiącach znowu się spierdzieliły i znowu szlak człowieka trafia jak chce szybe umyć. Trzeba szukać jeszcze jakiegoś innego rozwiązania
Ja założyłem do swojej 147 grzane dysze mgłowe od Alfy Romeo Mito, działają super, w końcu szyba jest myta po całej powierzchni, a nie dwa siurki się leją na szybę i tyle :P Pasują P&P, nr 156099455 i zamawiałem u taniegofiata na allegro :) Wszystko dzięki pomocy LukaSSa.
145zł, ale moim zdaniem warto, bo komfort jest ogromny.
https://www.youtube.com/watch?v=aIgqdQ-bfds
Dobrze to wygląda
Chyba trzeba będzie zrobić upgrade 147 ;)
[MENTION=59222]nieskazitelny[/MENTION]
A jak wygląda praca przy prędkościach 60, 90, 120 dalej tak ładnie działają?
podobno mgłowe są extra ale przy prędkości pryskają max do połowy szyby z uwagi że są tak od niej daleko w 147. ma połowie maski.
Przy około 110-120 pryskają odrobinę powyżej połowy szyby z tego co pamiętam. 147 nie ma w połowie maski :) bez przesady. Jak będzie okazja to zrobię filmik przy różnych prędkościach.
Powyżej stówy walą właśnie na połowę szyby - mniej więcej. Ale więcej płynu daję i jest OK.
to przy 200+ walą na 1/4 ?
we dziewiuntce przy 180 leci ino na 1/3
ale czekam aż wiatr popcha płyn wyżej i dopiero wycieram
:P