A moze ten silnik poprostu tak ma? Jezdziles inna 145 z tym samym silnikiem?Cytat:
Napisał Konrado
Printable View
A moze ten silnik poprostu tak ma? Jezdziles inna 145 z tym samym silnikiem?Cytat:
Napisał Konrado
Tuti ale ten przepływomierz nie jest dedykowany do silnika Konrado. On w ogóle jest jakiś dziwny..Cytat:
Napisał Tuti
Konrado potrzebuje przepływki o numerze 0 280 217 102
Ja w swoim 1.6 mam przepływke nr 0 280 217 111
A ta w aukcji ma numer 0 280 218 019..
Do tego w aukcji nie ma napisane, czy jest to przepływka 4, czy 5 pinowa. U Konrado jest 4 pinowa, a przypuszczam, że w tym z aukcji jest 5 pinów.
No wlasnie tez mi sie wydaje ze tam bedzie 5 pinow...
Pawel ale to nie jest normalne spalanie 15 litrow i robienie 320km na baku...Cytat:
Napisał Paweł156jtd
I stala sie rzecz straszna... Zrestartowalem te wtryski i wypialem ten przeplywomierz i po ponownym podpieciu akumulatora i wlaczeniu auta zeby pochodzilo na niskich obraotach 25-30 minut to swieci mi sie kontrolka wtryskow i nie gasnie!! Tak jak zawsze gasla chwile po uruchomieniu, tak teraz tylko mrugnie i pali sie dalej... Co z tym zrobic?? Jak to usunac?? Moze to byc jakis blad w komputerze czy jak?? Examiner to usunie?? Mozna z tym jezdzic?? swieci sie jescze akumulator i olej, ale po odpaleniu silnika gasnie, co do tego nie jestem pewien czy sie swiecilo po pierwszym przekreceniu kluczyka czy nie... Help!!!
no zostal ci tylko examiner pisalem ci ,ze w twoim roczniku bledow nie skasujesz akumulatorem.ta przeplywke wpioles z powrotem i sie swieci czek?
Nie wpialem przeplywki, bo chce bez niej pojezdzic... Ale jak sie odczepia przeplywke to sie wtryski maja swiecic?? Czy jak??Cytat:
Napisał piotriix
jak jest wypieta to ma sie palic.jak ja wepniesz z powrotem to moze zgasnie
jak to MOŻE zgasnie? :O To jak jest wypieta to ma sie napewno palic, a jak ja podepne to MOZE zgasnie?:d eee grrr jade na ten egzaminer, chocaiz i tak mi tej przeplywki z tego co piszeceie nie wykryje :<
rigobert, czyli to pewnei do tych zmienionych tsow, moenicjeszych o 4-5 koni :)
jak kupowalem swoja to ktos mi sprawdzal nr katalogowy jaki jest u mnie i kupilem taka za 180 zl... ale do 1.4 to pasowac pewnie nie bedzie :)
a czemu dziwny? ten bosha ktory u siebie wymontowalem wygladal identycznie - pewnie tylko roznica w pinach byla, bo czujnik temperatury mam gdzie indziej :)
No ja tez mam czujnik temperatury w innym miejscu, a piny od przeplywki 4
Ale które TSy miały więcej koni :?: Bo na pewno nie 1.6 Chyba, że w 1.8 czy 2.0 coś się zmieniło z mocą.Cytat:
Napisał Tuti
Różnica w pinach to dość istotna sprawa.. A kolo który wystawił tą przepływkę powinien dokłądniej określić do których silników się nadaje, bo gdybym nie wiedział z iloma pinami potrzebuje przepływkę, to bym kupił i byłaby zła.Cytat:
Napisał Tuti