Ja kupiłem Vanilie i szkoda hajsu na to.. Skroplilen woda i dupa.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja kupiłem Vanilie i szkoda hajsu na to.. Skroplilen woda i dupa.
Akurat vanilie od CS mialem - ale w postaci choinki (a właściwie palemki) zapachowej.
Dostałem w prezencie jeszcze wtedy od detailingcenter (anb) z pierwszym zamowieniem, lata temu do dziś leży w garażu w kartonie z kosmetykami i na upartego jeszcze czuć co nieco po otwarciu pudelka.
Chyba, że w puszkach jest inna vanilia.
Co nie zmienia faktu - ze wisnia nie na darmo ma przydomek legendarna - jak mnie ten zapach denerwowal, to dzis sobie nie wyobrazam auta bez wisienki
Dosłownie kusisz mnie ta wiśnia. Na następny miesiąc wrzucę e kosztorys i zakupie, żeby dać szansę CS.
Od ok.20 lat tylko "choinki" waniliowe:P,stary nawyk i przyzwyczajenie do zapachu;)
Ja za to nie cierpię zapachu wanilii :) U mnie tyko zapachy "new car" :D
Kupiłem ostatnio w Biedrze na próbę i dają radę. Wspomagam się też takim w spray'u ale nie pamiętam marki. Wtedy rozpylam taki gdy mamy jakiś wyjazd okolicznościowy typu zabranie teściowej ;)
Jeśli chodzi o spray to bezapelacyjnie polecam Tenzi Oryginał Air Fresh, ja używam Pepper mint, jest mega dobry. Tylko nie utrzymuje się zbyt długo.
Też kupiłem do siebie CS tylko Mango i nawet na drugi dzień od włożenia w aucie już nic nie czuć straszna słabizna to jest. Zobaczę ten sposób z skropieniem drewienek ale wątpię, że to coś da.
Ja tez kupilem CS cherry i po pierwsze smierdzi rzygami, po drugie po tygodniu prawie nic nie czuć (moze to i lepiej). Jakis wisniowy zapach z puszki z tesco pachnial ladniej, dluzej i byl tanszy. Ostatnio jestem zadowolony z ambipur car, montowanego na nawiew.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
U mnie CS cherry za mocno pachniało w alfie to do chryslera grand voyagera przerzuciłem i zapach utrzymywał się ponad 2 miesiące, później był już słabo wyczuwalny. Tropikalny trzymał około miesiąca w 164 i całkiem nieźle pachniał.
Gówno, nic nie daje, wiesz co CS u mnie robi?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/395.jpg a poza tym kup Tenzi Pepper mint