ale pogoda :(
Printable View
ale pogoda :(
Szkoda, że nic z tego nie wyszło, ale kiedyś może się spotkamy:-)
Ja tam nie ma nic przeciwoko temu- możemy coś przyplanować na lipiec- prosze o propyzycje terminu i ewentualnych chetnych na nocleg, żebym wiedział ile miejsc rezerwować- wtedy podam też ceny(wiadomo im więcej osób tym taniej)
Nie wiem jak w Otmuchowie ale nad nyskim jeziorem w lipcu już może być problem z noclegami ale jakby co to mi lipiec również pasuje.
Lipiec poza pierwszym weekendem- wtedy jest Lato Kwiatów, do mnie zjeżdża rodzina, a z noclgami w tym terminie, to można zapomnieć- no chyba że namioty i pole namiotowe- a sama impreza fajna
Witajcie, ja rowniez bym sie pisal na lipiec. fajnie jak by termin tak do polowy Czerwca byl ustalony w tedy moge dac propozycje do grafiku ze chce wolne. Sorki, ze tak wyszlo z tym spotem, ale niestety musialem byc w Krakowie :-/ Jak by cos to 1 nocleg dla mnie.
a moze tak cos w opolu zrobic?lub na turawie??
Osobiście lipiec jak najbardziej mi pasuje, tylko muszę wiedzieć dokładną datę około 2 tygodnie przed zlotem i napewno sie zjawię, dla mnie 2 noclegi
Witam, jeżeli chodzi o lipiec to ja również bardzo chętnie się zjawie, tylko napiszcie wcześniej dokładną date i miejsce, zarezerwuje sobie wolne w pracy pozdro:)